Zvoľte svoju krajinu

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

De divisie Flooring Systems biedt een breed en aantrekkelijk assortiment milieuvriendelijk linoleum, hoogwaardige vinylvloeren, schoonloopsystemen, tapijttegels, naaldvilt, en Flotex, de wasbare textielen vloerbedekking. Dankzij hun voortreffelijke technische eigenschappen en aantrekkelijke design zijn deze vloerbedekkingen de eerste keus voor openbare gebouwen, warenhuizen, ziekenhuizen en andere zorginstellingen, scholen, bibliotheken, kantoren, vrijetijdscentra, hotels, restaurants en cafés alsmede voor toepassingen in de woonmarkt.
Met een marktaandeel van ruim 65% is Forbo wereldwijd marktleider in linoleum. Onder de merknaam Eurocol levert Flooring Systems ook kant-en-klare lijmen voor vloerinstallaties en keramische tegels en nivelleermassa's voor de bouwbranche

De afdeling Engineering is met circa 15 medewerkers verantwoordelijk voor vooronderzoek naar en realisatie van nieuwbouw en modificaties aan productie installaties. In multidisciplinaire projectteams realiseer je deze projecten met onze professionals van R&D, IT, Innovatie en Productie. Voor dit team met professionals zijn wij op zoek naar een

Lead Engineer Electrical, Instrumentation & Control Systems

Als Lead Engineer EI&C voor onze locatie in Assendelft:
  • ben je technisch, financieel en organisatorisch verantwoordelijk voor het realiseren van investeringsprojecten op het gebied van Elektro- en Besturingstechniek.
  • je geeft leiding aan de voorbereiding en de uitvoering van projectwerkzaamheden en bewaakt voortgang, kwaliteit en budget.
  • je bent beleidsbepalend in de wijze waarop normen en richtlijnen als Machinerichtlijnen, Laagspanningsrichtlijn en ATEX worden toegepast.
  • je werkt in een team van projectleiders en (lead)engineers en rapporteert aan de Manager Engineering.
Profiel
  • Je bent een ondernemende en resultaatgerichte HTS’er (of MTS-er met HBO werk- en denkniveau) in elektrotechniek met kwalificaties op het gebied van procesautomatisering, procesbeheersing en aandrijftechniek.
  • Je hebt organisatietalent, analytisch en probleemoplossend vermogen en beschikt over sterke communicatieve vaardigheden; je bent gewend het voortouw te nemen.
  • Je hebt tenminste 5 jaar relevante werkervaring, bij voorkeur als engineer in de chemie- of procesindustrie. Kennis van productieprocessen is een pré.
  • Je bent gespecialiseerd in de Machinerichtlijn, Laagspanningsrichtlijn, ATEX en andere relevante elektrische normen.
  • Je hebt ambitie om jezelf te ontwikkelen en het volgen van opleidingen op je vakgebied beschouw je als vanzelfsprekend.

Jouw ontwikkeling voorop
Wij bieden aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden (waaronder een vaste 13e maand en een cao à la carte regeling) in een professionele en inspirerende organisatie, waar met plezier wordt gewerkt. Je krijgt volop kansen om je eigen ontwikkeling vorm te geven, zowel op je werk als op persoonlijk vlak.

Informatie & sollicitatie:
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Erik Buskens, Manager Engineering, op 075-6477236.

Je kunt solliciteren via onderstaande button en je sollicitatie wordt in behandeling genomen door René Groenenboom, P&O Manager, 075-6477372. Een assessment kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Sluitingsdatum
22 september 2017
rene.groenenboom@forbo.com