Kies uw land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

UNIEK, LEVENDIG, MILIEUVRIENDELIJK

Marmoleum Modular by vtwonen. De meest duurzame vloer nu ook in verschillende formaten en tegels. Voor de mooiste combinaties en een unieke, levendige uitstraling. Speciaal voor jou geselecteerd door vtwonen.

Bekijk hier de volledige collectie en bestel een staal!

De collectie

Marmoleum staat voor duurzaam en sterk, Modular voor stroken en tegels. En vtwonen? Dat staat natuurlijk voor basic, bijzonder en eigenzinnig. Nu in de winkel: Marmoleum Modular by vtwonen, marmoleum met een vtwonen stempel. We stellen de nieuwe vloeren graag aan je voor.

Zoekt u een verkooppunt?

VTW Main

Lines

Met Lines kunnen mooie houtachtige vloeren worden gecreëerd in bijvoorbeeld een visgraatvloer. Het effect is fris en verrassend. Lines is er in 5 verschillende kleuren en 3 verschillende dessins; visgraat, kwartsteensverband of één supersized tegel van 1m2.

PL-VT11 Lines Sand
Visgraat
Formaat stroken 100x25cm

PL-VT11 Lines Sand

Door van vier stroken uit de lines collectie telkens één supersized tegel te maken en de tegels qua dessin haaks op elkaar te laten aansluiten, zorgt deze vloer voor een bijzonder ruimtelijk effect.

PL-VT93 Lines Grain
Tegel 1m2, formaat stroken 100x25cm

PL-VT93 Lines Grain

Is het het verfijnde spel van de in elkaars verlengde liggende lijnen? Of zijn het de warm aandoende aarde- en houttinten die maken dat deze vloer lijkt te leven? Dit is een vloer die overal kan aarden: in uw keuken, hal, woon- of slaapkamer.

PL-VT114 Lines Earth
Kwartsteensverband, formaat stroken 100x25cm

PL-VT114 Lines Earth

Shade

Natuursteen, met zijn genuanceerde kleurverschillen, diende als inspiratiebron voor deze zonnige vloer. De Marmoleum Modular Shade collectie is een vloer die door de solide uitstraling alles wat er op staat tot een schitterend stilleven maakt.

PS-VT44 Shade Limestone
Tegel, formaat tegel 50x50cm

PS-VT44 Limestone Shade

Hier een echte klassieker: het blokpatroon. Er zijn acht kleurcombinaties geselecteerd uit de Shade collectie. Variërend van ochtendkoele tot middagwarme en zelfs avondschemerende tinten. Ze blijven op elk moment van de dag mooi.

VT-PS001 Shade Mist-Zinc
Dambord – formaat tegel 50x50cm

PS-VT-001 Zinc Shade

Marble

De Marble-lijn bestaat uit klassieke en eigentijdse gemarmerde kleuren. Sommige van de ontwerpen lijken met hun subtiele adertjes net op echt marmer.

PM-VT33 Marble Trail
visgraat – formaat tegel 50x25cm

PM-VT33 Trail Marble

Drie dessins en 17 kleuren

Als je kiest voor Marmoleum Modular by vtwonen kun je kiezen uit drie dessins: Lines, Shades en Marble en in totaal 17 kleuren. De voordelen van Marmoleum zijn legio: het voelt prettig aan uw (blote) voeten, is eenvoudig schoon te maken en eindeloos te combineren met elke woonstijl en daarnaast ook ideaal voor vloerverwarming.

VTW Dessins

BEWUST VERANTWOORD DUURZAAM

Marmoleum Modular by vtwonen is één van de meest milieuvriendelijke vloeren die er bestaan. Marmoleum wordt gemaakt van overwegend natuurlijke en biologische ingrediënten. Een belangrijk bestanddeel is verantwoord geteelde lijnzaad(olie). Dit kleine superfood zaadje wordt vaak in gezonde voedingsmiddelen gebruikt. Van muesli tot brood en zelfs in koekjes. Maar ook in deze milieuvriendelijke – niet eetbare – vloer. Bovendien is de vloer 100% pvc-vrij en bevat het geen ftalaten of andere weekmakers.

VTW Natuurlijke Grondstoffen