Kies uw land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Nieuwe collecties

Nieuw | Nieuw | Nieuw

Wij laten u graag onze nieuwste collecties zien.

Allura Wood w60374 livingroom

Allura

De afgelopen tien jaar hebben de Allura luxe vinyltegels zich ontpopt tot een van de meest geliefde producten in ons assortiment. Allura LVT biedt meer dan 100 dessins met een uitgebreide keuze in maten van stroken en tegels. Haarfijn stabiele afmetingen, blijvende bescherming, ontelbare ontwerpmogelijkheden.

Ontdek onze adembenemende nieuwe reeksen: Wood, Stone en Abstract

Allura Wood W60353 w 60354
Sphera Energetic 50214-51215

Sphera

Forbo Sphera zet nieuwe standaarden op de markt van de homogene vinyl vloermaterialen. Het wordt geproduceerd in onze gloednieuwe productievestiging, waar alle recentste inzichten en technologie worden toegepast om slimme en innovatieve oplossingen te creëren.
Het resultaat is een homogeen vinyl vloermateriaal van topkwaliteit!

Ontdek de collectie

Flotex Planks

Aangezien modulaire eigenschappen een belangrijke trend vormen op de markt van de vloerbedekkingen, ontwikkelde Forbo een uniek assortiment Flotex planken van 100 x 25 cm waarmee verbluffende vloerdesigns kunnen worden gecreëerd. Hebt u ooit een betonnen vloerbedekking van textiel gezien? Wij brengen 6 prachtige vloerdesigns op de markt die eindeloze 'mix & match'-mogelijkheden bieden en die perfect geschikt zijn voor gebruik in de meest uiteenlopende omgevingen.

Ontdek de collectie

Flotex planks Seagrass detail herringbone 111001_111002_111004
Furniture Linoleum 4164-4185 kids table detail pencils

Furniture Linoleum

Furniture Linoleum is een uniek afwerkingsmateriaal voor meubels zoals bureaus, krukjes, kasten, deuren en displays. Het staat bekend om zijn elegantie en duurzaamheid. Doordat het van natuurlijke materialen is gemaakt, vormt het bovendien een uitstekende duurzame keuze.

Ontdek de collectie

Coral

Een schoonloopsysteem van goede kwaliteit is essentieel in moderne gebouwen. Onze Coral schoonloopmatten houden tot 95 % van het ingelopen vuil en vocht tegen, waardoor de schoonmaakkosten met wel 65 % dalen en de kans op uitglijden sterk afneemt.

Ontdek de collectie

Coral Brush 5705
Novilon Forza

Novilon Forza

Novilon Forza is een trendy collectie die in dessins en kleurgebruik uniek is in de Novilon range. De collectie is een verrassende samensmelting van diverse sferen.

Ontdek de collectie