Kies uw land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Baxters Selkirk Visitors Centre - Verenigd Koninkrijk

Baxters Selkirk Visitors Centre - Verenigd Koninkrijk
  • Baxters Selkirk Visitors Centre
  • Baxters Selkirk Visitors Centre
  • Baxters Selkirk Visitors Centre

The new Baxters Visitors Centre is a departure for this long established Scottish company, successfully combining retail and tourism to provide a unique environment for the Baxters brand and an engaging experience for Baxters customers.

Two of Forbo’s exciting project vinyl floor coverings, Eternal Material Stone and Allura Wood, were the ideal fit for this contemporary retail environment providing an eyecatching and appealing contrast of shade and texture. Inspired by natural materials and offering a 3-dimensional look that provides outstanding appearance and wear resistance in any setting, Eternal Material Stone was the ideal choice.

Locatie Dunsdale Haugh, Selkirk, United Kingdom
Architect Andy Baxter & Yeon Barrow
Interieurontwerper Nicoll Russell Studios, Broughty Ferry
Vloerbedrijf Morris & Spottiswood

Documents

  • Document