Choose your country

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Modulszőnyegek

Modulszőnyegek

A moduláris szőnyeg rendszereket, mint például a modulszőnyegeket, könnyen lehet adaptálni annak érdekében, hogy megfeleljenek a szükségleteknek, csökkentsék az újra szervezés költségeit és megengedik egy jobb design rugalmasságát.

A mai modern irodai környezetek, nyitott irodai rendszerrel a rugalmasságra vannak tervezve és képesek alkalmazkodni a gyakori elrendezési változáshoz.

 • Modulszőnyegek
 • Modulszőnyegek
 • Modulszőnyegek
 • Modulszőnyegek
 • Modulszőnyegek
 • Modulszőnyegek
 • Westbond_Brockholes_2_910056_9601_910055_9414_HD
  Westbond

  Westbond fusion bonded tiles

  Fusion bonding is a sophisticated method of carpet tile manufacture where individual yarn pile is bonded onto the backing material to make an extremely dense and luxurious carpet tile. Each tuft is individual and a high proportion of the yarn is in the wear surface providing a beautiful, rich, velour carpet tile which gives an excellent broadloom appearance.

 • Acrobat 1309 - Ethos 569+568
  Tessera Cut pile

  Tessera Cut pile tiles

  Softer and more luxurious than loop pile, cut pile carpet tiles are ideal for boardrooms and meeting rooms in addition to general office environments. Tessera offers 2 cut pile tile floor coverings - Acrobat & Clarity - to meet different aesthetic requirements. More fusion bonded cut pile floor coverings are featured in our Westbond carpet tiles ranges.

 • Format 604 - Barcode 301 - Basis 351
  Tessera Loop pile

  Tessera Loop pile tiles

  Carpet tiles with a loop pile construction are designed to maintain their good looks in the most demanding heavy traffic areas of buildings, even in corridors and reception areas. There are various styles of loop pile floors in the Tessera range, covering level loop and designer loop constructions. Find below our extensive offer.

 • Alignment 221+222 - Diffusion 2008-2015
  Tessera Cut & Loop pile

  Tessera Cut & Loop pile tiles

  Cut & loop pile carpet tiles feature a clever hybrid construction that offers all the robustness of a conventional loop pile floor covering but with the superior aesthetics and more luxurious feel of a cut pile carpet tile. Tessera offers cut & loop pile tiles in various aesthetic styles, for all types of environments.

 • Circulate 1600 - Acrobat 1304
  Tessera Random lay. Batchless

  Tessera Random lay. Batchless

  A random lay tile is cleverly designed so that it may be laid in any direction to produce a totally individual installation. Different production consignments of ‘batchless’ tiles can be used together without the usual risk of visible batch variation. An additional benefit is that spare stocks do not have to be carried and installation waste is minimised to 2%.

LRV&NCS kódok

LRV&NCS kódok

Az építészetben a fény visszaverődési képesség, százalékos mérőszáma a látható és használható fénynek mely egy felületről verődik vissza, amikor illuminálva van egy fénysugárral. Az LRV közrejátszik nagyon sok esetben, amikor a színek kiválasztásáról van szó. A színek megközelítő fény visszaverődési képessége azokat a látható fényeket mutatja, amit a színek vissza fognak verni. A feketének 0% a fényvisszaverő képessége és elnyeli az összes fényt. A fehér színnek 100%-os fényvisszaverő képessége van és az épületet világosan tartja. Szintén kapcsolódik az elektromos áram használatához, ahol a világosabb színekhez kevesebb világítás szükséges, ami egy direkt megtakarítás a környezetnek. Minden Forbo terméknek van fény visszaverődési értéke, mely megtalálhatóak a kollekciók oldalán a leírásokkal együtt.

NCS szín kódok leírják az összes anyag színét. A szám típusú szín kódokkal az úgynevezett NCS jelölésekkel csak úgy, mint a NCS S 1080-Y70R, minden szín pontosan leírható. NCS 1950 sztenderdizált színnel rendelkezik. Minden színminta jelölés vizuálisan azonos bármely más színmintával ugyanabból a jelölésből legyen ez szabványos szín vagy a 1950 sztenderd szín egyike. Ezáltal könnyen találhat, burkolati színeket melyek illeszkednek a szoba többi színes eleméhez.

LRV És NCS szín kódok a kollekció minden darabjához elérhetőek, melyek itt tölthetőek le.

A természetes szín rendszer; NCS annak érdekében lett kifejlesztve, hogy azonosítsa a szín értékét, intenzitását és árnyalatát a terméknek. Az NCS rendszerű színek és szín csoportok használatával könnyen be lehet azonosítani és párosítani lehet őket azokhoz az anyagokhoz, amikhez használva voltak. Ezáltal a színek különböző aspektusokat koordinálhatnak az épület belső terébe, melyek meghatározóak lehetnek.

NCS

Modulszőnyegek és a környezet

Modulszőnyegek és a környezet

A mi Tessera és Westbond modulszőnyegeink talán szinonimák lehetnek a minőséggel, mi mindig keressük a módját, hogy javítani tudjunk a termelési folyamatokon és a termékeken annak érdekében, hogy még inkább fenntarthatóak legyenek. Minden Forbo termék rendelkezik NCS kóddal, ami megtalálható a kollekciók oldalán a leírásukkal együtt.

50%-ban újrahasznosított összetétel
Anglia által gyártott Tessera most több mint 50%-ban tartalmaz újrahasznosított összetételt.

Tekercs hulladékok 80%-os csökkentése
Mi innovatív ultrahangos pengéket használunk a modulszőnyegek vágásához, mely csökkenti a tekercs hulladékot 80%-ban nem úgy, mint a sztenderd technikák. A kis felesleg, ami keletkezett újra van hasznosítva a termékekben.

Nyersanyagok csökkentett használata
Mi csökkentjük a nyersanyagok használatát. Például ahelyett, hogy kidobnánk a fonal végeket, visszatekerjük azokat és felhasználjuk a Tessera szőnyegekhez. Több olyan sorozatunk is van, melyek 100%-ban ECONYL megújított fonalból készül.

Westbond Natural 74%-ban tartalmaz újrahasznosított összetételt
Azok számára, akik valami olyat keresnek, ami közelebb viszi őket a természethez, a mi Westbond Natural sorozatunkat ajánljuk, mely 7 különböző angliai juhfaj festetlen gyapjúból készül és 74%-ban tartalmaz újrahasznosított anyagokat a hátlapok esetében.

Könnyen és gyorsan tisztítható
A mi modulszőnyegeinket könnyen és gyorsan lehet tisztítani egy rendszer segítségével amit Dry Fusion- nek hívnak, ami hőt, egy kis vizet és organikus, természetes tisztítószereket tartalmaz. Tehát kevesebb víz és kémiai anyag alkalmazása mégis ugyanazt a hatást fogja elérni.

Csökkentett illeszkedési hulladék
A Zöld design alapelveket követve, a mi innovatív véletlenszerű elrendezésű modulszőnyegünk kevesebb, mint 2%-ra csökkenti az illeszkedési hulladékot. És minden Tessera illeszkedési hulladékot összegyűjtjük újrahsznosítás végett a Preston mellett található üzemünkben, ahol ez vissza van forgatva egy új modulszőnyegbe.

Szőnyeg újrahasznosítás UK
Szőnyeg újrahasznosító UK tagjaként, mi szintén dolgozunk azon, hogy a modulszőnyegeinket használatuk után újra lehessen használni vagy hasznosítani.

LCA

Tessera

Tessera

A Tessera egy látványos és nagy teherbírású modulszőnyeg, mely arra lett tervezve, hogy speciális esztétika és teljesítményi előnyökkel rendelkezzen. A széleskörű sorozat magába foglal kortárs és klasszikus stílusokat, mintákat és különböző színeket annak érdekében, hogy a kereskedelmi és közszféra belső tereinek egyaránt megfeleljenek.

• A Tessera modulszőnyegek legalább 50%-ban tartalmaznak újrahasznosított anyagokat
• A Forbo vissza a padlózati témához részeként, a Tessera modulszőnyegek termelésből maradt hulladékait újra lehet használni az az új modulszőnyegekhez.
• Tekercsek ultrahangos vágási folyamata során a 80%-ban tudjuk csökkenteni a hulladékot szemben a tradicionális nyomás alapú vágási módszerrel.
• A mi innovatív véletlenszerű elhelyezkedésű modulszőnyegünk csökkenti az üzembe helyezési hulladékokat 2%-ra,.

Tessera

Westbond

Westbond

A Westbond márkanév és termék skála szinonima lehet a kifinomultsággal és a teljes rugalmassággal. Fonalak felhasználása annak érdekében, hogy prémium minőségű fúziós kötésű szőnyegtekercseket hozzunk létre szinte minden színben, ahol nincs minimum rendelési mennyiség. A Westbond lehetőséget ad a vásárlóknak, egy kifejező, látványos, luxus modulszőnyeg padlózat megtervezésére.

A Westbond Natural egy különleges kollekció, mely tiszta, természetes és festetlen gyapjút tartalmaz, tökéletes választ adva napjaink ökológia aggodalmaira.
• A Westbond modulszőnyegek hátlapja legalább 70%-ban tartalmaznak újrahasznosított tartalmat.
• Mi a szőnyeg újhasznosítás UK-val dolgozunk együtt, annak érdekében, hogy tisztítsuk, újrafelhasználjuk és újrahasznosítsuk az Angliában található régi modulszőnyegeket.
• A Westbond poliamid szőnyeg trim 100%-ban újra van hasznosítva Angliában.
• A mi Westbond Naturl sorozatunk 7 különböző angliai juhfajta festetlen gyapjából készül.

Westbond

Modulszőnyegek

Modulszőnyegek

A mai modern irodai környezetek, nyitott irodai rendszerekkel rugalmasságra vannak tervezve annak érdekében, hogy képesek legyenek alkalmazkodni a gyakori elrendezés változásokhoz. A modulszőnyegeket könnyen lehet igazítani az új körülményekhez ezáltal csökkenteni az újratervezés költségeit. Amikor a modulszőnyegek álpadlóra vannak installálva, akkor a telefon, elektronikai vagy más padló alatt rendszerek könnyen hozzáférhetővé válnak.

• Szín koordinálás a maximum design rugalmasságához
• Installáció gyorsaságának növelése
• Károsított vagy szennyezett tekercsek helyettesíthetősége
• Kopás forgás, hogy kiterjesszük a padló életét
• Renováció minimális zavarral
• Hozzáférhetőség az elérhetőségi rendszerekkel
Bármi is legyen a költségvetése vagy az elvárásai , egész biztosan megfogja találni azt amire szüksége van a mi modulszőnyeg portfoliónkban.

Tessera Contour