Choose your country

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

allura
form stone dimensions

Az Allura Form Stone dizájn úgy lett tervezve, hogy megfeleljen a jelenleg divatos nagyobb méretű trendeknek és amelyek így is könnyen kezelhető padlóburkolatok.

3 féle méretben érhető el, maximum 1m x 1m-es méretben. A Stone Dimensions egy semleges, természetes kő hatású modul, amely tökéletes kiskereskedelmi helyiségekbe, irodai környezetbe vagy hasonló területekre.

Products

Allura Form Stone Dimensions

Technikai tájékoztató

Letölthető dokumentumok

A Forbo számos promóciós és technikai dokumentummal rendelkezik minden termékét illetően. A dokumentumok elérhetőek a termék választás oldalon, ahonnan a kiválasztott technikai tájékoztatók letölthetők.

Az Allura technikai táblázata az alábbi linkre kattintva tölthető le:
Allura Form Technical Specifications

Allura

Kollekció

Kitoltuk a határokat

Kitolni a határokat, azaz milyen új lehetőségek rejlenek még a Luxus Vinyl Modulokban? Új ötletek után kutat? Ismerkedjen meg az Allura Form kollekcióval, egy úttörő gyűjteménnyel, melynek jellegzetes motívumai és alakzatai biztos, hogy inspirálni fogják egy új padlózat megteremtéséhez.

Tükrözi a kortárs és új trendeket egyaránt, az Allura Form bővíti az alap Allura koncepciót új alakzatokkal, nagyobb méretekkel, keverve és passzintva a modulokat, megspékelve új színekkel és mintákkal. Az eredmény: új választási lehetőség mindazoknak, akik kombinálni szeretnék az élvonalbeli dizájnt az Allura praktikusságával.

A rombusz alakzatú modul például végtelen kombinációs lehetőséget nyújt. Az Allura Form kollekciónak minden eleme friss, izgalmas ötleteket gerjeszt, melyek kortársak, egyedülállóak és praktikusak.

Allura Form push boundaries

Brosúra

Az Allura Form brosúra letöltése

Amennyiben többet szeretne megtudni az Allura Form kollekcióról, kérjük töltse le brosúránkat.
Allura Form brochure

Allura Form

Fenntartható & Tartós

Egy fenntartható választás

Az Allura Form kollekció termékei maradéktalanul eleget tesznek a Forbo kötelezettség vállalásának a környezetvédelmet és a fenntartható jövőbe való invesztálását illetően. Valójában újrahasználunk minden hulladékanyagot, mely a vágási folyamatból származik és a minőség ellenőrzés ellenőrzi a gyártási eljárást a modulok készítése során. Hasonlóképpen az Allurát is zöld energia használatával és modern gyártási technológiával gyártjuk. Figyelünk arra is, hogy csak és kizárólag annyi nyersanyagot használjunk fel, amennyi feltétlenül szükséges. Illetve annyi újrahasznosított anyagot használunk fel, amennyi nem okoz kárt a termék kiváló minőségének. Az Allura termékeket Európában gyártjuk jórészt európai piacokra, ezzel is csökkentve a szállítással kapcsolatos széndioxid kibocsátást.

Sustainable and durable Allura

Installáció

Allura Form installáció

Az Allura Form dizájnjainak elgondolása arra hivatott, hogy egy teljesen új és különleges padlózati világba vezessenek a helyiségek tervezésekor. A brosúrában jópár ötletet lelhet, de természetesen ezeken kívül számos más lehetőség is van. Amit szem előtt kell tartani e kollekció választásakor az a dombornyomás, az erezettség, az irányított mintázat, a modulok felületein játszó fények - mindezek a tulajdonságok lényeges szerepet játszanak az Allura Form megalkotásában. Pontosan ezek a jellegzetességek miatt javasoljuk egy tervezet készítését installáció előtt (kezdés előtt tesztelni egy területen - letenni a modulokat ragasztás nélkül) azért, hogy megbizonyosodjon arról, az elképzelése a gyakorlatban is ugyanolyan tetszetős-e.

Az Allura Form installálása ugyanúgy történik mint a többi Allura kollekcióé.

Allura Form installation