Choose your country

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Linóleum

Touch

Érintse meg és érezze a különbséget! A Touch kollekció egy innovatív linóleum alapú padlózat speciális texturált felülettel. A kollekció 2 különböző típusú, természetes hatást keltő felületet tartalmaz:Touch Duet & Touch Solo.

A Touch titka a linóleum egyébként is speciális tulajdonságainak kombinációja: a higiéna és természetesség, a komfortosság érzetével és a parafa kézzel fogható minőségével. A Touch kollekcióval környezetét hangulatán keresztül alkothatja meg: más mégis igényes, hűvös mégis meleg, semleges mégis feltűnő.

 • Touch
 • Touch
 • Touch
 • Touch
 • Touch_duet_desert_3522
  Touch Duet

  Touch Duet

  Touch Duet is characterized by a unique surface with a random pattern and a colour spectrum that changes according to the direction from which the floor is viewed.

 • Touch_solo_elephant_3544
  Touch Solo

  Touch Solo

  Touch Solo is a matt, slightly textured surface with a warm and natural look and feel.

Kollekció

Érintse és érezze

Az ökológiailag összhangban lévő anyagok használatával az építészet egy jellegzetes képet és atmoszférát alkotott világunkban. A Touch kollekció egy innovatív linoleum alapú padlózat, mely természetes, felújítható nyersanyagokból készül. A kollekció 2 különböző típusú, természetes hatást keltő felületet tartalmaz:Touch Duet & Touch Solo.

A Touch kollekcióval könnyen varázsollhat inspriálóan ható természetes könyezetet, mely hatással van érzékeinkre. Helyiségek, melyek tükrözik az aktuális mozgást a művészetben: divatban, építészetben és belsőépítészetben. Fényes és matt, érdes és sima.
Egy texturált felület plusz a színskála, melyek hatnak érzékeinkre. Színek, melyek szinte érezhetőek. A fény és a szín nagyban befolyásolja közérzetünket. A Touch kollekcióval környezetét hangulatán keresztül alkothatja meg: más mégis igényes, hűvös mégis meleg, semleges mégis feltűnő. Bármely helyiségben a fény és az árnyék kombinációjával illetve a padlózat texturált felületével megalkothatunk egy olyan padlózatot, mely folyamatosan más arcát mutatja, kölcsönösen hatva a környezetére, így varázsolva igazi unikummá a helyiséget.

Touch Duet

Technikai tájékoztató

Letölthető dokumentumok

A Forbo széleskörű promóciós és technikai dokumentációval rendelkezik minden termékére vonatkozóan. A dokumentumok a termék kereső oldalán találhatóak és letölthetőek. Download center

A Touch kollekció technikai tájékoztatója az alábbi linkre kattintva tölthető le:
Touch Technical Specifications

Technical Specifications

Brosúra

Brosúra

A napsugarak visszatükröződnek a viharos tengeren. A futóhomok fénye és árnyéka. Egy ködös reggel színeinek finom kontrasztja. Az arany szín gazdag árnyalatai a nap végén. Olvasson minderről a Touch Duet és a Touch Solo brosúrájában.

Töltse le brosúránkat:
Touch Brochure

Tisztítás & karbantartás

Tisztítás & karbantartás

…..és érezze a különbséget
A Touch kollekcióval könnyen varázsollhat inspriálóan ható természetes könyezetet. Helyiségek, melyek tükrözik az aktuális mozgást a művészetben: divatban, építészetben és belsőépítészetben. Fényes és matt, érdes és sima: egy texturált felület és olyan színskála, mely hatással van érzékeinkre.

Marmoleum Cleaning and Maintenance General