Choose your country

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

touch
solo

Touch Solo is a matt, slightly textured surface with a warm and natural look and feel.

It is especially designed for medium traffic areas where a comforting ambiance should be created. Touch Solo is protected by a matt finish that preserves its specific surface and makes it easy to clean. The 6 warm colours of Touch Solo are based on the combination possibilities with Touch Duet.

Products

Kollekció

Érintse és érezze

Az ökológiailag összhangban lévő anyagok használatával az építészet egy jellegzetes képet és atmoszférát alkotott világunkban. A Touch kollekció egy innovatív linoleum alapú padlózat, mely természetes, felújítható nyersanyagokból készül. A kollekció 2 különböző típusú, természetes hatást keltő felületet tartalmaz:Touch Duet & Touch Solo.

A Touch kollekcióval könnyen varázsollhat inspriálóan ható természetes könyezetet, mely hatással van érzékeinkre. Helyiségek, melyek tükrözik az aktuális mozgást a művészetben: divatban, építészetben és belsőépítészetben. Fényes és matt, érdes és sima.
Egy texturált felület plusz a színskála, melyek hatnak érzékeinkre. Színek, melyek szinte érezhetőek. A fény és a szín nagyban befolyásolja közérzetünket. A Touch kollekcióval környezetét hangulatán keresztül alkothatja meg: más mégis igényes, hűvös mégis meleg, semleges mégis feltűnő. Bármely helyiségben a fény és az árnyék kombinációjával illetve a padlózat texturált felületével megalkothatunk egy olyan padlózatot, mely folyamatosan más arcát mutatja, kölcsönösen hatva a környezetére, így varázsolva igazi unikummá a helyiséget.

Touch Duet

Technikai tájékoztató

Letölthető dokumentumok

A Forbo széleskörű promóciós és technikai dokumentációval rendelkezik minden termékére vonatkozóan. A dokumentumok a termék kereső oldalán találhatóak és letölthetőek. Download center

A Touch kollekció technikai tájékoztatója az alábbi linkre kattintva tölthető le:
Touch Technical Specifications

Technical Specifications

Brosúra

Brosúra

A napsugarak visszatükröződnek a viharos tengeren. A futóhomok fénye és árnyéka. Egy ködös reggel színeinek finom kontrasztja. Az arany szín gazdag árnyalatai a nap végén. Olvasson minderről a Touch Duet és a Touch Solo brosúrájában.

Töltse le brosúránkat:
Touch Brochure

Tisztítás & karbantartás

Tisztítás & karbantartás

…..és érezze a különbséget
A Touch kollekcióval könnyen varázsollhat inspriálóan ható természetes könyezetet. Helyiségek, melyek tükrözik az aktuális mozgást a művészetben: divatban, építészetben és belsőépítészetben. Fényes és matt, érdes és sima: egy texturált felület és olyan színskála, mely hatással van érzékeinkre.

Marmoleum Cleaning and Maintenance General

Related Brands

Related Brands