Choose your country

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

touch
duet

Touch Duet is characterized by a unique surface with a random pattern and a colour spectrum that changes according to the direction from which the floor is viewed.

Being all-linoleum, homogeneous, from surface to backing, Touch is extremely wear-resistant. It is ideal for meeting rooms and offices, leisure areas, lounges and other spaces in which you might consider carpet, linoleum or any other resilient floor covering, adding a touch of class to the environment.

Products

Kollekció

Érintse és érezze

Az ökológiailag összhangban lévő anyagok használatával az építészet egy jellegzetes képet és atmoszférát alkotott világunkban. A Touch kollekció egy innovatív linoleum alapú padlózat, mely természetes, felújítható nyersanyagokból készül. A kollekció 2 különböző típusú, természetes hatást keltő felületet tartalmaz:Touch Duet & Touch Solo.

A Touch kollekcióval könnyen varázsollhat inspriálóan ható természetes könyezetet, mely hatással van érzékeinkre. Helyiségek, melyek tükrözik az aktuális mozgást a művészetben: divatban, építészetben és belsőépítészetben. Fényes és matt, érdes és sima.
Egy texturált felület plusz a színskála, melyek hatnak érzékeinkre. Színek, melyek szinte érezhetőek. A fény és a szín nagyban befolyásolja közérzetünket. A Touch kollekcióval környezetét hangulatán keresztül alkothatja meg: más mégis igényes, hűvös mégis meleg, semleges mégis feltűnő. Bármely helyiségben a fény és az árnyék kombinációjával illetve a padlózat texturált felületével megalkothatunk egy olyan padlózatot, mely folyamatosan más arcát mutatja, kölcsönösen hatva a környezetére, így varázsolva igazi unikummá a helyiséget.

Touch Duet

Technikai tájékoztató

Letölthető dokumentumok

A Forbo széleskörű promóciós és technikai dokumentációval rendelkezik minden termékére vonatkozóan. A dokumentumok a termék kereső oldalán találhatóak és letölthetőek. Download center

A Touch kollekció technikai tájékoztatója az alábbi linkre kattintva tölthető le:
Touch Technical Specifications

Technical Specifications

Brosúra

Brosúra

A napsugarak visszatükröződnek a viharos tengeren. A futóhomok fénye és árnyéka. Egy ködös reggel színeinek finom kontrasztja. Az arany szín gazdag árnyalatai a nap végén. Olvasson minderről a Touch Duet és a Touch Solo brosúrájában.

Töltse le brosúránkat:
Touch Brochure

Tisztítás & karbantartás

Tisztítás & karbantartás

…..és érezze a különbséget
A Touch kollekcióval könnyen varázsollhat inspriálóan ható természetes könyezetet. Helyiségek, melyek tükrözik az aktuális mozgást a művészetben: divatban, építészetben és belsőépítészetben. Fényes és matt, érdes és sima: egy texturált felület és olyan színskála, mely hatással van érzékeinkre.

Marmoleum Cleaning and Maintenance General

Related Brands

Related Brands