Choose your country

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

corklinoleum

The natural and comfortable look of Corklinoleum brings a relaxing touch to every room. Corklinleum consists of 12 rustic colours which can be combined well with each other.

Corklinoleum is suitable for application in libraries, (physical) therapy rooms, recreation rooms, kindergartens, living rooms, bedrooms and other areas where comfort is demanded

Products

Corklinoleum

The collection

Meleg & kényelmes Corklinóleum

A Corklinóleum egy meleg tapintású, természetes burkolat. Ideális olyan helyiségek számára, melyek a komfortérzetet, hangcsökkentő hatást, sokkredukáló tulajdonságokat igénylik. Színtartománya kitűnően kombinálható egymással és más anyagokkal is egyaránt, mint pl. üveg, fa és aluminium.

Higiénikus, praktikus és dekoratív
A Corklinóleum természetes és kényelmes megjelenése relaxáló érzést nyújt minden szobának. Higiénikus, praktikus és dekoratív egyben.
Sőtmitöbb megújjuló nyersanyagból állítják elő, tehát hosszú élettartama révén semmilyen káros hatással nincs a környezetre.

Alkalmazási terület
A Corklinóleum alkalmas könyvtárak, terápiatermek, szabadidős termek, óvodák, nappalik, hálószobák és minden olyan helyiségek burkolására, ahol a kényelem a tét.

Corklinóleum mellett szóló érvek:
• Magasfokú kényelem
• hangcsökkentő és sokkredukáló tulajdonságok
• kiegyensúlyozott színválaszték
• fenntartható választás

Corklinoleum

Technikai tájékoztató

Techn. specs. Corklinoleum

Tisztítás és karbantartás

Marmoleum floorcare