Choose your country

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Biztonsági padlózat

Biztonsági padlózat

Sok baleseti sérülés okozója lehet a nem megfelelő padlózat használata. A munkahelyeken elsősorban az elcsúszásos és megbotlásos balesetek fordulnak elő a legtöbbször. Forbo biztonsági padlózat választása esetén jelentősen csökkenthető ezen munkahelyi balesetek száma.

A Forbo biztonsági padlózati kollekciója tartalmazza a Step PVC termékeket is, amely garantálja az egész élettartam alatti csúszásmentességet illetve egyedülálló megoldást kínál nedves helyiségekbe. Mindezek mellett megalkottuk az új biztonsági LVT kollekciónkat: az Allura Safety-t, kombinálva a LVT mintázatait & teljesítményét a Step padlózatok biztonsági tulajdonságaival.

Biztonsági padlózat
 • Surestep Original 171712
  Step biztonsági PVC

  Step Biztonsági PVC

  A Forbo Step biztonsági PVC-i garantálják az egész élettartamuk alatti csúszásmentességet illetve egyedülálló megoldást kínálnak nedves helyiségekbe. A kollekció különböző al-kollekciókat tartalmaz, melyek megfelelőek bármely olyan helyiségbe, ahova biztonsági padlózat szükséges.

 • Allura Safety
  Allura Safety

  Allura Biztonsági Luxus PVC

  Végre egy moduláris biztonsági padlózat, amelyik fantasztikusan is néz ki! Elképesztően különleges környezetet hozhatunk létre az Allura luxus PVC és a Step biztonsági PVC kombinációjával. A Step Crystals az Allura LVT dizájnjaival keverve: az Allura Safety az első olyan padlózat, mely különleges kombinációja az LVT minőségének és mintázatának a Step padlózat biztonsági tulajdonságaival.