Choose your country

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Akusztikus padló

Akusztikus padló

A hang káros hatással lehet az emberi szervezetre mely például alvási zavarokat, stresszt vagy fejfájást okozhat. Az akusztikus padlók nagyban közreműködnek abban, hogy csökkentsék a zajt az épületekben. A Forbo Flooring mestere az akusztikus padlóknak több mint 30 év tapasztalattal. A mi rugalmas akusztikus választékunkban, találni fog linoleum és vinil padlókat, melyek csökkentik lépéshangokat akár 19db-ig.

 • Akusztikus padló
 • Akusztikus padló
 • Akusztikus padló
 • Akusztikus padló
 • Akusztikus padló
 • Eternal
  Eternal Decibel

  Eternal Decibel

  Az általános célú Eternal család valamennyi tagja (kivéve a digital printet) gyártható akusztikusan csillapító változatban, amely 17 dB lépéshang csillapítást biztosít. A minimum rendelési mennyiség 4400 m2. Go to the Eternal collection to view the designs

 • Surestep Wood Decibel
  Surestep Wood Decibel

  Surestep Wood Decibel safety vinyl

  Sound reduction and slip resistance delivered by 1 range! Our Surestep Wood Decibel safety vinyl range combines guaranteed life time slip resistant performance with an impact sound reduction of 17 dB. The collection consists of 8 wood designs, all available in 2 and 4 metres wide.

 • Sarlon Sparkling
  Sarlon Sparkling

  Sarlon Sparkling acoustic vinyl

  Finally, unlimited colour! Sarlon Sparkling is presented in both bright and softer colour tones which allows for great design possibilities. This acoustic vinyl flooring offers improved hygiene due to antibacterial properties and a safe environment of a non slip floor. It is durable, stain resistant and extremely dimensional stable. An excellent flooring choice for the healthcare segment!

 • Sarlon Nuance 436611 & 436637
  Sarlon acoustic vinyl

  Sarlon acoustic vinyl sheet

  The floor coverings in the Sarlon acoustic project vinyl range have been developed and tested to maximize impact sound reduction while meeting the needs of heavy traffic commercial areas. They contribute to lowering noise disturbance within a building in a number of ways.

Tompítsa a hangot

Tompítsa a hangot

Iskoláknak a megfelelő akusztikus teljesítmény egy csendes atmoszférát hoz létre ( még akkor is amikor a gyerekek futkároznak a folyosókon) ami segít a gyerekeknek tanulni. Az irodákban, csökkenti a stresszt és az aggresszívitást. A kórházak és idősotthonok esetében, a békés környezet segít az embereknek a felépülésben- még akkor is amikor az orvosi alkalmazottak zajosak.
A legjobb módja, hogy csökkentsük a hangokat a forrásnál van. Ezért az akusztikus padlók a kulcs amikor arról van szó, hogy csökkentsük a zajt az épületekben.
Forbo Flooring az akusztikus padlók specialistája. Nekünk több mint 32 év tapasztalatunk van és speciális ipari tudásunk ami megengedi számunkra, hogy olyan akusztikus padlókat gyártsunk melyek legjobbak a kategóriában.

Tompítsa a hangot

Lépéshang csökkentés

Lépéshang csökkentés

Hogyan is működik ez?

Majdnem az összes mindennapi tevékenység generál zajt. A lépéshangokat a közlekedés generálja. A padló ezért szintén a fő területe ahol az akusztikus teljesítmény befolyásolni, csökkenteni lehet.

Egy adott helységben keletkezett lépészaj az alatta levő helyégbe is terjed. Ezen zaj mérésére egy kalapácsgépet használnak, amely az adott helységben ütéseket mér a beton padlózatra, és ezen ütések zaját az alatta levő helységben mérik.

Utána a betonra illesztik az akusztikus melegburkolatot és a kísérletet újra elvégzik. A lépészaj csökkentési érték e kettő mért különbsége.

A lépéshang csökkentése a Forbo akusztikus project vinil és linóleum estében 14 és 19 db között van

Lépéshang csökkentés