Choose your country

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Christian

“I love the challenging environment in the flooring industry and the opportunity to work with enthusiastic colleagues as well as working closely together with our wide range of customers”

Christian

1987-ben csatlakozott hozzánk Svédországban a projekt értékesítési képviselőjeként Christian

Mesélj nekünk az egyik projektedről
Munkám sok projektet tartalmaz. Egiky projekt, amelyen most dolgozom, Göteborgtól délre fekvő köziskola. Nem a legnagyobb projekt, de nagyon érdekes, mert teljesen környezetkímélő. Magas környezeti igényeket támaszt az építőanyagokkal és az energiával kapcsolatban. Egyértelmű trend Svédországban az olyan alacsony energiatartalmú épületek , amelyek szigorú környezeti osztályozással rendelkeznek. 4000 m2 Marmoleum Decibel lesz felhasználva a projekthez.

Hogyan alakult Forbonál a karriered?
A 80-as évek végén kezdtem el az Ügyfélszolgálat részlegén. Abban az időben jelentkeztem a "jövőbeni értékesítési képviselő" pozícióra, amely az Ügyfélszolgálat pozíciójává vált. Az elmúlt néhány év után ebben a részlegben lehetőségem nyílt a piacon, a parketta exportálásán és a raktáron belüli értékesítésen is, mielőtt a 2000-es év elején a projekt értékesítési képviselő lettem. Nagyon értékes, hogy a vállalat különböző helyszínein dolgozott - az egyesítő tényező az, hogy minden pozícióm a szoros ügyfélkapcsolatra épült.

Mi a legjobb dolog a munkádban?
Az üzleti és az értékesítési folyamat megnyerése. A döntéshozók sokfélesége, amellyel találkozol az üzletvitel érdekében, kihívást jelent és motivációt eredményez. Fő célcsoportjaim az építészek, az épületek tulajdonosai, padlóburkolók, közösségek és állami hatóságok. Sok év után a piacon napról napra új dolgokat tanulok. A projektértékesítésben nincs könnyű válasz, mindig meg kell találni a helyes utat az értékesítési folyamatban.

Mi a következő célod?
Szeretem a jelenlegi munkámat; Valójában ez a kérdés az éves teljesítményértékelésemben felmerült, és a válaszom az, hogy aktuális álláspontomat nagyon motiválónak találom. Kereskedelmi csapatunk versenyképes, mégis kollegiális légkört kínál, és minden nap új dolgokat tanulok. A következő projekt megnyerése mindig az én célom.

Hogyan jellemezné Forbo kultúráját?
Azt mondanám, hogy a kultúránkat képzett, professzionális, keményen dolgozó és ambiciózus emberek jellemzik. És általánosságban egy gondoskodó és inspiráló légkör a munkához.

És végül, van rejtett tehetséged?
52 éves és versenyképes vagyok, nincs rejtett tehetségem. A tehetségem, amivel rendelkezem, remélhetőleg már bemutattam. De annak ellenére, hogy nincs teljesen elrejtve, van egyfajta tehetségem a sporthoz, ami egy labdához köthető. Fiatalkoromban profi szinten fociztam, az IFK Goteborgban játszottam, az egyik legjobb csapatban Svédországban.