Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

tessera
weave

Weave on erittäin monipuolinen pintakuvioitu silmukkanukkalaatta, joka yhdistää muodon ja käytännöllisyyden. Weave on hienovaraisesti suuntakuvioitu, täydennettynä kontrastia luovalla monikierretyllä langalla. Tuloksena on hienostunut ja ainutlaatuinen mallisto.

Weave soveltuu liiketilojen, vapaa-ajan, hotelli- ja majoitustilojen sekä julkisten tilojen sisustuksiin. Mallistoa on saatavana 19 yhteensopivana väriyhdistelmänä ja se voidaan asentaa samansuuntaisena, ruutu- ja shakkikuviona. Weave on valmistettu 100 % Econyl-värjätystä nylon 6:sta, mikä varmistaa, että lattianpäällyste säilyttää ulkoasunsa koko elinkaaren ajan.

Tuotteet

Tessera Weave

Tekstiillilaatan rakenne

Silmukkanukka

Silmukkanukkarakenteiset tekstiililaatat on suunniteltu säilymään hyvännäköisinä kovan kulutuksen alueilla kuten käytävillä ja vastaanottoalueilla. Pintakuvioiduissa silmukkanukkalaatoissa yksilölliset, strukturoidut kuosit ja nykyaikainen tyyli yhdistyvät lujaan ja kestävään rakenteeseen.

Loop pile construction

Tekniset tiedot

Tekniset tiedot

Löydät Forbon markkinointimateriaalin, tekniset tiedot, ohjeet sekä esitteet Dokumentit alta.

Tech specs Linoleum

Hoito-ohjeet

Smart tac -tarrapala

Smart tac -tarrapala

Tekstiililaatat asennetaan normaalisti tarraliimalla. Haluttaessa asennuksessa voidaan myös käyttää Smart tac -tarrapaloja, jotka kiinnitetään laattojen kulmaan. Tarrapalojen koko on 75x75 mm.