Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Kuluttajat

Novilon

Forbon muovilattioissa kauneus ja vahvuus yhdistyvät tavalla, jota on vaikea päihittää. Novilon-lattianpäällysteet ovat kauniita, kestäviä ja helposti puhdistettavia. Samalla ne ovat pehmeitä ja hiljaisia jalkojen alla. Harva lattiamateriaali tarjoaa yhtä paljon kuoseja ja värejä.

Novilonmallistojen kuosien inspiraationlähteinä ovat olleet mm. betoni, puu ja klinkkeri - mutta myös yksiväriset ja ruudulliset muotilattiat. Mallistojen laajuuden ansiosta löydät helposti juuri sinulle ja perheellesi sopivia jännittäviä ratkaisuja. Scandinavia-, Lux- ja Click-mallistojen kuoseilla saat upean ja tyylipuhtaan lattian, joka sointuu täydellisesti muuhun sisustukseesi. Novilon on niin kestävä ja korkealaatuinen, että uskallamme antaa sille 15 vuoden takuun. Kokeile itse, niin huomaat. Sillä lattian vaihtaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa. Rullaa matto vain auki tai klikkaa paneelit yhteen - valmista!

Novilon
 • Novilon Scandinavia
  Novilon Scandinavia

  Novilon Scandinavia

  Novilon Scandinavia-mallistossa on 40 erilaista kuosia, jotka sopivat kaikkialle olohuoneesta keittiöön ja lastenhuoneeseen. Yksinkertaisesti upea ja edullinen lattia kaikkiin koteihin, jotka ovat täynnä elämää ja liikettä. Scandinavia-mallistolle tunnusomaista ovat ainutlaatuiset ja kauniit kuosit. Mallistosta löydät mm. metallirakenteita, klassisia ruutukuvioita sekä upeita puu- ja kivijäljitelmiä, jotka muistuttavat luonnollista esikuvaansa ohuimpia juonteita myöten ja yhtä pienin saumoin kuin käsin asennettu laatoitus.

 • Novilon Click 152359
  Novilon Click

  Novilon Click

  Novilon Click on tarkoitettu koteihin ja kevyemmässä käytössä oleviin julkisiin tiloihin. Valittavana on 8 väriä ja lattiat on suunniteltu täyttämään nykyaikaisen toimistoympäristön tiukat vaatimukset.

 • Novilon Lux
  Novilon Lux

  Novilon Lux

  Kulutusta kestävästä Novilon Luxista on saatavana 17 eri mallia, joilla voit helposti luoda kodikkaat ja viihtyisät tilat.

  Novilon Lux on tyylikäs lattiamallisto, jonka kuoseissa näkyvät koristeelliset puu- ja kivikuviot. Ne luovat ajattoman ja kutsuvan vaikutelman. Ne ovat kestäviä ja pehmeitä ja luovat rauhoittavan ja vahvistavan ympäristön. Fantastiset ääni- ja lämmöneristysominaisuudet vähentävät melua jotka edesauttavat miellyttävän ilmapiirin luomisessa.

Jälleenmyyjät

Forbo lattioiden jälleenmyyjät

Voit tiedustella lähimpää jälleenmyyjää asiakaspalvelustamme puh. 09-862 30 300 tai ladata jälleenmyyjälistan tästä:
Novilon jälleenmyyjät

Novilon