Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Kuluttajat

Kuluttajat

Lattiaa ostaessasi sinulla on paljon muutakin mietittävää kuin pelkästään tuotteen elinikä ja ulkonäkö. Onko lattia kova vai pehmeä, eristääkö se ääniä, onko se helppo asentaa ja siivota, miltä se näyttää muutaman vuoden kuluttua – kysymyksiä on monia.

Me haluamme auttaa sinua näissä valinnoissa niin, että saat oikean lattian oikeaan paikkaan – siksi haluamme sinun valitsevan Forbon lattian.

 • Kuluttajat
 • Kuluttajat
 • Kuluttajat
 • Marmoleum Click
  Marmoleum Click

  Marmoleum Click

  Hauska suunnitella, helppo asentaa. Marmoleum Click on luonnollisista raaka-aineista valmistettu Joutsenmerkitty lattiapäällyste, jonka runkona on vettä hylkivä HDF -levy, jossa on ääntä vaimentava korkkipohja ja 2,5 mm paksu Marmoleum-pintakerros. Marmoleum Click -mallistoa on saatavana 23 värissä rauhoittavan neutraaleista eloisan rohkeisiin kuoseihin. Näin voit luoda kutsuvat ja persoonalliset tilat, jotka sopivat kotiisi ja elämäntyyliisi.

 • Novilon Lux
  Novilon - kaunis ja kestävä

  Novilon

  Forbon muovilattioissa kauneus ja vahvuus yhdistyvät tavalla, jota on vaikea päihittää. Novilon-lattianpäällysteet ovat kauniita, kestäviä ja helposti puhdistettavia. Samalla ne ovat pehmeitä ja hiljaisia jalkojen alla. Harva lattiamateriaali tarjoaa yhtä paljon kuoseja ja värejä.

 • Våtrum hemma
  Kylpyhuonemallisto Spirit of Spa

  Kylpyhuonemallisto

  Tervetuloa tutustumaan uuteen Spirit of spa -kylpyhuonemallistoomme. Sen inspiraationlähteenä ovat olleet luonnon omat materiaalit ja niiden kauneus. Mallisto – joka kattaa erilaiset lattia - ja seinäratkaisut – on täynnä värejä ja kuoseja, jotka yhdessä luovat sekä vaihtelua että harmoniaa.

Inspiraatiota

Hae inspiraatiota

Marmoleum- ja Novilon-lattiapäällysteet on luotu tuomaan esiin sinun ja huoneittesi parhaat puolet. Ne myös inspiroivat ja rohkaisevat yhdistelemään värejä ja kuoseja oman makusi mukaan sekä luomaan kodistasi ainutlaatuisen. Voit myös vahvistaa lattian luonnetta erikoisilla sisustusratkaisuilla tai jännittävillä huonekaluilla. Kaikki on mahdollista. Jos kaipaat lisää inspiraatiota, voit käydä katsomassa Pinterestissä "at home" kuvia ja mitä kaikkea lattialla ja sisustuksella voi saada aikaan.
Seuraa "at home" -sivua Pinterestissä

Pinterest

Jälleenmyyjät

Jälleenmyyjät

Floorplanner-suunnitteluohjelma

Floorplanner

Haluatko nähdä, miltä valitsemasi lattia näyttää asennettuna? Voit tutustua eri mahdollisuuksiin Floorplanner-ohjelman avulla, josta voit valita haluamasi lattiakuosin ja värin ja tämän jälkeen katsoa miltä lattia näyttää eri tiloissa.
Forbo Floorplanner

Floorplanner