Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Homogeeninen vinyyli

Nordstar homogeeninen vinyyli

Nordstar Evolve The Light of Scandinavia on homogeeninen vinyylimattomallisto, joka on saanut inspiraatiota Pohjoismaiden taianomaisesta valosta. Malliston värit sopivat täydellisesti yhteen muiden pohjoismaisten materiaalien, kuten kiven ja puun kanssa.

Nordstar Evolve on helppohoitoinen ja se kestää kovaa kulutusta. Mallisto koostuu kolmesta valikoimasta: Lumina, Element ja Galaxy.

 • Nordstar homogeeninen vinyyli
 • Nordstar homogeeninen vinyyli
 • Nordstar homogeeninen vinyyli
 • Nordstar homogeeninen vinyyli
 • Nordstar homogeeninen vinyyli
 • Nordstar Evolve Lumina 6804 blue
  Nordstar Evolve Lumina

  Nordstar Evolve Lumina

  Lumina on tyylikäs lattiamallisto, jonka kuoseja hallitsevat neutraalit värit luovat raikkaan ja kutsuvan vaikutelman. Mallistoon kuuluu 12 kaunista väriä, joita voi yhdistellä esimerkiksi linoleumimallistojemme ja pohjoismaisten puulajien kanssa. Valitsemastasi värista riippumatta voit olla varma siitä, että saat esteettisesti puhuttelevan ja toimivan ratkaisun. Kulutusta kestävät lattiat sopivat kaikkiin tiloihin, aina kouluista toimistoihin.

 • Nordstar Eviolve Element 6628 emperador
  Nordstar Evolve Element

  Nordstar Evolve Element

  Element koostuu suurelta osin harmaasävyistä, jotka viittaavat kiveen ja puuhun. Vaaleat värit säästävät energiaa, koska nämä vähentävät valaistuksen tarvetta. Lattiat soveltuvat vaativiin julkisiin ympäristöihin kuten sairaaloihin ja ne kestävät hyvin vettä, likaa ja hiekkaa. Element on toisin sanoen kulutusta kestävä, miellyttävä ja kaunis lattia kaikkiin tiloihin, joiden vaatimukset, tarpeet ja määräykset vaihtelevat.

 • Nordstar Evolve Galaxy 6712 fluorite
  Nordstar Evolve Galaxy

  Nordstar Evolve Galaxy

  Monipuolinen Galaxy kestää kovaa kayttöä. Mallisto koostuu hienostuneista ja neutraaleista sävyistä, jotka sointuvat yhteen mm. Luminan kanssa. Galaxy sisältää kolme kontrastiväriä, joilla lattian voi sitoa muihin sisustuselementteihin. Siinä on lisäksi lapinäkyviä rakeita, jotka antavat lattialle lisäsyvyyttä. Sen lisäksi, että lattiat ovat kestäviä ja kauniita, ne luovat rauhoittavan ja vahvistavan ympäristön.

Miksi Nordstar?

Viisi etua

Aina tyylikäs
Homogeeniset vinyylilattiat ovat tiiviitä, minkä ansiosta ne ovat helppo kiillottaa uuden veroisiksi. Vuodesta toiseen.

Helppohoitoinen
Helppohoitoinen ja kulutusta kestävä lattia, joka kestää erinomaisesti likaa ja kosteutta.

Ftalaatiton
Vinyylilattioiden valmistukseen käytetään modernia, ftalaatitonta teknologiaa, joka on erityisen ystävällinen ympäristölle.

Pohjoismaiset värit
Kaikki sävyt perustuvat pohjoismaiseen värimaailmaan ja sopivat siten trendeihimme ja perinteisiimme. Ne sopivat täydellisesti yhteen muiden pohjoismaisten materiaalien, kuten puun ja kiven kanssa.

Yhteensopiva linoleumin kanssa
Mallisto on yhteensopiva Forbon laajan linoleumivalikoiman kanssa ja tarjoaa näin rajattomasti yhdistelymahdollisuuksia.
Nordstar & Marmoleum yhdistelmiä
Yhteensopivat Nordstar & Marmoleum värinumerot

The light of Scandinavia

Tekniset tiedot

Nordstar Evolve technical table