Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

flotex complexity

Huolimatta siitä asennetaanko Flotex Complexity shakkikuvioon tai tiililimitykseen, voit luoda sen avulla jännittävän vaikutelman kaikkiin julkitiloihin. Complexity-viivakuosi soveltuu hyvin yhdisteltäväksi Integrity2 kuosin kanssa.

Flotex Complexitya on saatavana laattana.
Ladontamallit: shakkikuvio ja tiililimitys.

Tuotteet

Flotex Complexity

Ekologinen ja kestävä

Kestävän kehityksen mallisto

Forbon tuotantolaitokset Britanniassa ja Ranskassa valmistavat korkealaatuista Flotex-lattianpäällystettä, joka valmistetaan käyttämällä vihreää sähköä. Tuotannossa syntyy minimaalisesti jätettä, joka kierrätetään takaisin tuotteeseen. Flotex perustuu nylon 6.6 -kuituihin; kaikki Flotex-kuosit painetaan vesipohjaisilla painoväreillä. Ainoa käytettävä “kemiallinen” prosessi on käsittely kuumalla höyryllä värien pysyvyyden varmistamiseksi. Päästöjä ja
jätettä ei synny.

Flotexissa hyödynnetään myös muiden Forbon tuotantolaitosten jätteitä, jotta ne saadaan muutettua takaisin tuotteiksi. Kierrätysmateriaalin osuus Flotexin
pohjamateriaalissa on jopa 67 %.

Flotexin käytön todellinen hyöty on tuotteen erinomainen suorituskyky, elinikä ylittää tavalliset tekstiilit jopa kuusinkertaisesti. Tuote voidaan puhdistaa vedellä ja tavallisella pesuaineella. Useimmat tahrat irtoavat yleispesuaineella; muste-, öljy- ja muita tahroja varten on oma pesuaineensa. Tuote on käytön jälkeen kierrätettävissä takaisin tuotantoprosessiin.

Flotex

Hygieeninen

Britannian allergialiiton hyväksymä

Britannian allergialiitto
Flotexilla on todistetusti positiivinen vaikutus allergikkojen elämään, minkä ansiosta sillä on Britannian allergialiiton hyväksyntämerkki. Flotex kerää allergeenit, jotka irtoavat tavallisilla välineillä siivottaessa. Flotexista irtoaa puhdistettaessa kaksi kertaa enemmän allergeeneja tavallisiin mattoihin verrattuna. Näin tilasta poistuu enemmän haitallisia allergeeneja, mikä luo paremman ympäristön astmaatikoille ja allergikoille.

Sanitized®
Sanitized®-käsittely varmistaa tasaisen suojauksen bakteereja vastaan, ilman että puhdistus tai imurointi heikentäisi sitä. Se torjuu myös pölypunkkien lisääntymistä.

Hightechtextile

Tekniset tiedot

Ladattavat materiaalit

Löydät Forbon markkinointimateriaalin ja tekniset tiedot ladattavien tiedostojen alta Ladattavat tiedostot

Tech specs Linoleum

Samankaltaiset tuotteet