Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

flotex calgary

Flotex Calgary-mallisto koostuu pehmeistä ja luonnollisista väreistä, joita on helppo yhdistellä muiden lattiapäällysteidein kanssa. Calgary soveltuu erinomaisesti alueille, minne halutaan luoda hillitty tunnelma.

Flotex Calgarya on saatavana mattona ja laattana.

Tuotteet

Flotex Calgary

Sanitized®

Flotex - Allergialiiton hyväksymä

Flotexilla on Britannian allergialiiton hyväksyntämerkki. Flotexin antibakteerinen Sanitized®-käsittely varmistaa tasaisen suojauksen bakteereja vastaan, ilman että puhdistus tai imurointi heikentäisi sitä. Se torjuu myös pölypunkkien lisääntymistä. Tästä johtuen Flotexilla on positiivinen vaikutus allergikkojen elämään, eikä vähiten sen johdosta, että päivittäinen imurointi poistaa siitä kaksi kertaa enemmän allergeeneja kuin perinteisistä matoista.

Sanitized logo

Ekologinen ja kestävä

Kestävän kehityksen mallisto

Forbon tuotantolaitokset Britanniassa ja Ranskassa valmistavat korkealaatuista Flotex-lattianpäällystettä, joka valmistetaan käyttämällä vihreää sähköä. Tuotannossa syntyy minimaalisesti jätettä, joka kierrätetään takaisin tuotteeseen. Flotex perustuu nylon 6.6 -kuituihin; kaikki Flotex-kuosit painetaan vesipohjaisilla painoväreillä. Ainoa käytettävä “kemiallinen” prosessi on käsittely kuumalla höyryllä värien pysyvyyden varmistamiseksi. Päästöjä ja
jätettä ei synny.

Flotexissa hyödynnetään myös muiden Forbon tuotantolaitosten jätteitä, jotta ne saadaan muutettua takaisin tuotteiksi. Kierrätysmateriaalin osuus Flotexin
pohjamateriaalissa on jopa 67 %. Flotexin käytön todellinen hyöty on tuotteen erinomainen suorituskyky, elinikä ylittää tavalliset tekstiilit jopa kuusinkertaisesti. Tuote voidaan puhdistaa vedellä ja tavallisella pesuaineella. Useimmat tahrat irtoavat yleispesuaineella; muste-, öljy- ja muita tahroja varten on oma pesuaineensa. Tuote on käytön jälkeen kierrätettävissä takaisin tuotantoprosessiin.

Flotex colour

Samankaltaiset tuotteet