Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Designvinyylilaatat

Allura

Forbon uusi Allura-mallisto koostuu kauniista ja elävännäköisistä kuoseista, jotka ovat suunniteltu uusimpia tuotantotekniikoita ja prosesseja hyödyntäen. Tuloksena ovat ylelliset vinyylilaatat, jotka ovat erittäin aidon tuntuisia.

Miksi valita Allura?
Helppo asentaa, erinomainen mittapysyvyys, helppo ylläpitää, säilyttää hyvän ulkonäkönsä ilman lisäkiillotusta tai usein toistuvaa huoltoa, kestävän kehityksen mukainen tuote: Allura on ftalaatiton materiaali, joka sisältää kierrätysraaka-ainetta. Sen tuotannossa käytetään vihreää energiaa tehokkaissa tuotantoympäristöissä, jotka mahdollistavat 100 % kierrätettävyyden.

Forbon Allura-mallistot valmistetaan Euroopassa ultramoderneilla tuotantolinjoilla. Kaikki Forbo Allura-kuosit ovat ainutlaatuisia tälle mallistolle. Puu, kivi ja abstraktit visuaaliset kuviot luodaan 4 m leveillä, ympärysmitaltaan 1,5 painosylintereillä, joiden 4-6 värikanavaa ja luonnonmukaiset kaiverruskuviot ovat suunniteltu luomaan kuoseja, joiden mattapintainen ulkoasu on alan hienoin.

Allura
 • w60003
  Allura Wood

  Allura Wood

  Allura Wood-mallisto koostuu luonnonmukaisista puulankuista, joissa on kaunis mattapinta. Värisävyt, syyt, lankun koko ja kohokuviointi valmistetaan kaikki niin, että luonnonmateriaali esitetään aidossa asussa.

 • a63702
  Allura Abstract

  Allura Abstract

  Allura Abstract– jännittävät kuosit kaikille, jotka haluavat erottua tai välittää lattian avulla tietyn vaikutelman.

 • s62425
  Allura Stone

  Allura Stone

  Luonnonkiven ylellisyys jalkojesi alla. Allura Stonen kuosit vaihtelevat betonilattian, teräksen ja metallin eri vivahteissa. Ne näyttävät aidolta kivi- tai keraamiselta lattialta mutta tuntuvat miellyttävältä ja lämpimältä jalan alla.

Asennus

Esite

Lue lisää Allurasta

Lue lisää Allurasta ja lataa esite

Voit myös lukea digitaalisen esitteemme tästä:

Cover Allura brochure

Tekniset tiedot

Ladattavat materiaalit

Löydät tekniset tiedot ladattavien tiedostojen alta Ladattavat tiedostot

Voit myös ladata Alluran tekniset tiedot tästä

Allura TS

Mallisto

Allura Luxury Vinyl Tiles

Allura on monipuolinen LVT-mallisto, joka sopii moniin kohteisiin. Alluran värisävyt, syyt, lankun koko ja kohokuviointi valmistetaan kaikki niin, että luonnonmateriaali esitetään aidossa asussa.

Allura Wood
Luonnonmukaisilta näyttävät hyvänolontunteen lattiat, joiden yhdessäkään lankussa ei toistu sama kuviointi. Forbon puukuoseissa ammattitaito muuntuu lämpimäksi, aidonoloiseksi lattiamallistoksi aina hienovaraisista ilmaisuvoimaisiin värisävyihin ja moderneihin puukuoseihin saakka. Tilantuntua luovat lattiat, jotka kirkastavat ympäristösi.

Allura Stone
Tunnet luonnonkiven ylellisyyden jalkojesi alla. Mineraalit, kuluneisuusefektit ja kuviolliset kuosit luovat mahdollisuuden toiminnallisiin ympäristöihin. Kuosiemme rauhoittavat sävyt ja hienostuneet vivahteet mahdollistavat kaikentyyppiset tilat.

Allura Abstract
Kiehtovat abstraktit kuosit ovat tarkoitettu kaikille, jotka haluavat ilmaista lattialla tiettyä asiaa, tai alueisiin, joiden on erotuttava muista. Yhteensopivat yksiväriset ja viivakuosit, joita voit yhdistellä keskenään. Forbon ainutlaatuinen valmistusprosessi mahdollistaa XL-koon ja räätälöidyt lattiat, jotka ovat makusi ja brandi-identiteetin mukaisia.

Allura_restaurant_W61259-W60185_LR

Ekologinen & kestävä

Kestävän kehityksen LVT

Alluran perustana on lasikuiturunko, joka yhdessä huolellisesti harkitun kerrosrakenteen kanssa, johon sisältyy kalanteroitu, kierrätysmateriaalia sisältävä pohja, muodostaa täydellisen perustan luonnonmukaisten kuosien painatusta ja kuviointia varten. Painatus tehdään vesipohjaisilla painoväreillä ja kulutuskerroksessa käytetään samaa pintakäsittelyä kuin julkitilamuovimallistoissamme, jotka ovat osoittaneet toimivuutensa reilusti yli vuosikymmenen ajan.

Forbon Allura-mallistot valmistetaan Euroopassa ultramoderneilla tuotantolinjoilla, jotka takaavat huippulaadun ja tuotteiden äärimmäisen hyvän
mittatarkkuuden. Tuotannossa käytettävä vihreä energia ja 100 % kierrätettävyys tekevät mallistosta ekologisimman LVT-tuotteen.

Kaikki Allura-mallistot valmistetaan tiukimpien ympäristövaatimusten mukaisesti ja kaikki Allura-valikoiman päällysteet ovat ftalaatittomia. Lisäksi Allura sisältää kierrätysmateriaalia, jota käytetään useimpien mallistojen pohjassa. Alluran valmistukseen käytetään vain Allura-mallistoista jäänyttä jätettä. Näin pystymme varmistamaan, että kierrätysmateriaali on todella ftalaatitonta.

allura sustainable