Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

allura
stone

Tunne luonnonkiven ylellisyys jalkojesi alla. Allura Stonen kuosit vaihtelevat betonilattian, teräksen ja marmorin eri vivahteissa. Ne näyttävät aidolta kivi- tai keraamiselta lattialta mutta tuntuvat miellyttävältä ja lämpimältä jalan alla.

Kuosiemme rauhalliset sävyt ja hienostunut vivahteiden vaihtelu avaavat mahdollisuuksia kaikentyyppisissä tiloissa.

Tuotteet

Allura Stone

Allura designvinyylilaatat

Allura designvinyylilaatat

Monipuoliset Allura designvinyylilaatat soveltuvat moniin eri käyttökohteisiin. Mallisto tarjoaa erinomaista realismia, sillä ne heijastavat luonnollisten esikuviensa tyyliä ja muotoa.

Allura-mallistossa yhdistyy luonnollisen puu- ja kivilattian esteettisyys sekä kestävän designvinyylilaatan edut: lämmin jalan alla, äänenvaimennus, helppo asennus ja hoito.

Alura on valmistettu kestävän kehityksen mukaisesti. Allura on täysin ftalaatiton materiaali, joka sisältää kierrätysraaka-ainetta. Sen tuotannossa käytetään vihreää energiaa tehokkaissa tuotantoympäristöissä, jotka mahdollistavat 100 % kierrätettävyyden.

Allura koostuu kolmesta ainutlaatuisesta ja luonnollisesta valikoimasta:

Allura Wood
Luonnonmukaisilta näyttävät lattiat, joiden yhdessäkään lankussa ei toistu sama kuviointi. Forbon puukuoseissa ammattitaito muuntuu lämpimäksi, aidonoloiseksi lattiamallistoksi aina hienovaraisista ilmaisuvoimaisiin värisävyihin ja moderneihin puukuoseihin saakka. Saatavana 100x15cm, 120x20cm ja 150x28cm kokoisina lankkuina.

Allura Stone
Tunnet luonnonkiven ylellisyyden jalkojesi alla. Mineraalit, kuluneisuusefektit ja kuviolliset kuosit luovat mahdollisuuden toiminnallisiin ympäristöihin. Saatavana 50x50cm ja 50x75cm kokoisina laattoina.

Allura Abstract
Kiehtovat abstraktit kuosit ovat tarkoitettu kaikille, jotka haluavat ilmaista lattialla tiettyä asiaa, tai alueisiin, joiden on erotuttava muista. Yhteensopivat yksiväriset ja viivakuosit, joita voit yhdistellä keskenään. Saatavana 50x50cm ja 100x25cm kokoisina laattoina.

Katso Allura video
Lue lisää Allura magazine

Allura Wood w60055-w60389 detailshot

Allura & ympäristö

Allura & ympäristö

Kaikki Allura-mallistot valmistetaan tiukimpien ympäristövaatimusten mukaisesti. Lue alta mikä tekee Allurasta kestävän kehityksen mukaisen.

Vihreä sähkö
Forbon tuotantolaitokset Euroopassa valmistavat korkealaatuista designvinyylilaattaa, joka valmistetaan käyttämällä vihreää sähköä. Tuotannosta syntyy minimaalisesti jätettä, joka kierrätetään kokonaisuudessaan takaisin tuotteeseen.

Lyhyemmät kuljetukset
Koska tuotantolaitoksemme ovat lähellä asiakkaitamme, pitkien kuljetusten aiheuttamat haitat vähenevät ja pystymme ohjaamaan varastoja niin, että materiaalia on saatavissa tarvittaessa ja ettei poistuneita tuotteita jää varastoon

Ftalaatiton
Kaikki Allura-mallistot ovat 100% ftalaatittomia.

Kierrätysmateriaali
Alluran pohjamateriaalista yli 20% on kierrätettyä materiaalia.

Vähemmän leikkausjätettä
Allura-lankut ja -laatat leikataan automaattisen ultraäänileikkauslaitteen avulla, joka leikkaa laatat niin, ettei yksittäisten leikkauskohteiden väliin jää väliä eikä jätemateriaalia, kuten tapahtuu erimerkiksi palaleikkuria käytettäessä. Koska leikkauslaitteeseen syötetään jatkuvaa mattoa, jätteen määrä on erittäin pieni ja sitä syntyy vain 4 m leveän maton kummastakin reunasta.

Huolellisesti valitut raaka-aineet
Allura valmistetaan huolellisesti valituista raaka-aineista, joiden koostumus ja laatu tarkastetaan. Koska lattianpäällyste valmistetaan omassa tehtaassamme eikä siihen käytetä esivalmistettuja täyte- tai pintakerroksia, raaka-ainetta ei joudu hukkaan tuotantoprosessissa.

Allura Wood / Allura Strips w60063 detailshot

Tekniset tiedot

Allura technical specifications

Hoito-ohjeet

Hoito-ohjeet

Forbon Allura designvinyylilaatat ovat helppohoitoisia kestävän PUR-pintakäsittelyn ansiosta.

Lataa tästä Alluran hoito-ohjeet Julkitilamuovit hoito-ohjeet

Allura