Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

allura
premium

Forbon Allura Premium on kuudesta hienostuneesta, luonnon inspiroimasta kuosista koostuva design-mallisto. Allura Premium tarjoaa hämmästyttävän puu-, kivi- sekä ”buffalo horn”-kuosivalikoiman. Kuosit on kehitetty innovatiivisissa suunnitteluprosesseissa, joista tuloksena on ylivertainen designvinyylilaattojen mallisto.

Allura Premiumia on saatavana eri lankkukokoja ja sen kulutuskerros on 0,7.

Tuotteet

Allura Premium

Mallisto

Laadukas luonnonmukainen mallisto

Allura Premium-mallisto on omaa luokkaansa. Erittäin laadukkailla laatoilla luot ennennäkemättömiä lattiapintoja. Mallisto sisältää XL-lankkukoon, 128 x 50 cm, jolla voit luoda todella näyttävän lattian.

Jokainen kuosi on ainutlaatuinen ja sillä on oma tarinansa.

Solid oak
Solid Oak-lankut luovat lujuuden ilmeen ja tunnelman, jotka on saavutettu käyttämällä kestävää kulutuskerrosta, jota on parannettu syvällä ja selkeäpiirteisellä kohokuvioviimeistelyllä. Tuloksena on matta pinta, joka heijastaa valoa hienostuneesti, lisäten lattian viehätysvoimaa.

Raw edge
Puuta luonnollisimmillaan. Tässä erityisessä lankkukuosissa yhdistyy vaaka- ja pystysuuntainen kohokuviointi, joka heijastaa luonnonmukaisesti puunsyitä ja sahan leikkausjälkeä. Kuosi on luonnollisesti kuluneen näköinen ja kestää siksi aikaa.

Plywood
Kun vanerin hioo, käsittelee ja lakkaa vähäkiiltoisella lakalla, puupinnan alkuperäinen luonne alkaa elää elegantilla tavalla. Tämän kuosin laattamuoto jäljittelee vaneria pienemmässä mittakaavassa luoden modernin, käytännöllisen lattian, joka näyttää ja tuntuu oikeanlaiselta.

Shadow
Shadow’n hämmästyttävä liukuväri vaaleasta tummaan koko lankun pituudella luo hyvin dramaattisen ja tunnelmallisen sisustuksen. Koska kuvio toistuu laajalla alueella ja lankkukoko on suuri, jokainen lankku on erilainen ja yhteen sovitettu kohokuviointi tekee tästä hämmästyttävästä lattianpäällysteestä kaikkein eloisimman.

Traces of time
Hillitty hapettuneen metallin efekti, kylmissä tai lämpimissä sävyissä, toimii erityisen hyvin monumentaalisissa liiketiloissa. 1 m x 1 m koko muodostaa neutraalin pohjan, jonka avulla voidaan muodostaa selkeitä linjoja.

Buffalo
Hillitty, mutta ikimuistoinen efekti, joka syntyy erittäin suuren kuvion toistolla ja luonnonvärien harmonisella väripaletilla. Käyttämällä luonnonmukaista ja valkoista buffaloa yhdessä tai erikseen voit luoda yllättävän visuaalisen ilmeen.

Allura Premium W60112

Asennus- ja hoito-ohjeet

Helppo asentaa ja hoitaa

Alluran asennus- ja hoito ohjeet löytyvät asennus ja hoito alta.

LVT Läggning

Kestävä valinta

Kestävä ja ekologinen

Forbon Allura-mallistot valmistetaan Euroopassa ultramoderneilla tuotantolinjoilla, jotka takaavat huippulaadun ja tuotteiden äärimmäisen hyvän mittatarkkuuden. Tuotannossa käytettävä vihreä energia ja 100 % kierrätettävyys tekevät mallistosta ekologisimman designvinyylilaatan.

Alluran perustana on lasikuiturunko, joka yhdessä huolellisesti harkitun kerrosrakenteen kanssa, johon sisältyy kalanteroitu, kierrätysmateriaalia sisältävä pohja, muodostaa täydellisen perustan luonnonmukaisten kuosien painatusta ja kuviointia varten. Painatus tehdään vesipohjaisilla painoväreillä ja kulutuskerroksessa käytetään samaa pintakäsittelyä kuin julkitilamuovimallistoissamme, jotka ovat osoittaneet toimivuutensa reilusti yli vuosikymmenen ajan.

Hållbara Allura

Tekniset tiedot