Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

allura
flex stone

Allura Flex Stone-valikoima koostuu luonnollisista kivi- ja betonikuoseista, joilla luot miellyttävät ja lämpimän tuntuiset lattiat.

Alluran rakenne, joka koostuu lasikuiturungon ympärille kootuista kerroksista, takaa lattiapäällysteen mittapysyvyyden.

Allura Flexin hienovaraiset ja neutraalit kivikuosit antavat erinomaiset suunnittelumahdollisuudet eri tiloihin ja laattoja on saatavana 50x50 cm ja 50x75 cm kokoisina.

Tuotteet

Allura Flex Stone

Mallisto

Käytännöllinen ja tyylikäs

Allura Flex irtoasennettavat laatat ja lankut ovat ylivoimaisia design-vinyylilaattoja. Ne ovat laadukkaita, mittapysyviä, heterogeenisiä vinyylilaattoja, jotka on suunniteltu irtoasennukseen.

Allura Flex tarjoaa puu-, kivi- ja abstrakteja kuoseja. Laatat on helppo asentaa ja tuloksena on todella hyvännäköinen ja luja lattia. Lasikuiturunko ja monikerroskalanterointi tekevät Allura Flex LVT:stä ainutlaatuisen lujan, suorituskykyisen ja laadukkaan.

Allura Flex sopii täydellisesti saneerausprojekteihin, asennuslattioiden päällysteeksi tai mihin tahansa projektiin, jossa vaaditaan nopeaa asennusta pysyvään tai väliaikaiseen käyttöön. Allura Flex on ihanteellinen toimistoihin, liiketiloihin ja moniin muihin käyttökohteisiin ja se on täydellinen lisä tekstiililaattavalikoimaamme. Tarraliima pitää laatat hyvin paikoillaan ja laatat on helppo vaihtaa tai irrottaa aina tarvittaessa.

Allura Flex & Tessera

Kestävä kehitys

Kestävä LVT-valinta

Allura Flex valmistetaan Euroopassa, jossa meillä on ISO 9001 ja 14001 -sertifioitu laatu- ja ympäristöjärjestelmä.

Kaikki Allura Flex -laatat ovat varastotuotteita. Allura Flexin päästöt ovat tiukimpien vaatimusten mukaiset ja ne täyttävät REACH-lainsäädännön vaatimukset

Allura i butik

Esite

Lue lisää Allura Flex-mallistosta

Haluatko lukea lisää Allura Flex-mallistosta, lataa esite tästä Allura Flex esite

Allura Flex

Tekniset tiedot

Hoito-ohjeet

Allura Flex Läggning