Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

desktop

Forbo Furniture Linoleumin Desk Top-mallisto koostuu 20 tyylikkäästä väristä, jotka tuovat kalusteisiin aistikasta ylellisyyttä.

Laajasta väripaletista löydät nykyaikaiset ja pelkistetyt sävyt, sekä klassisen tyylikkäät sävyt. Valikoimaan on lisätty myös niin raikkaita trendivärejä, kuin luonnon omiakin sävyjä.

Tuotteet

Desktop

Palkittu

Palkittu

Palkittu
Forbo Furniture Linoleum tunnetaan laajasti esteettisten ja käytännöllisten ominaisuuksien hyvästä yhdistelmästään. Se on saanut useita tärkeitä palkintoja, mm. Red Dot-designpalkinnon, palkinnon hyvästä teollisesta muotoilusta sekä Interzum-palkinnon.

Tyylikäs Desktop

Tyylikäs Desktop

Desk Top-mallisto koostuu 20 pelkistetystä, tyylikkäästä väristä, jotka tuovat mihin tahansa kalusteeseen aistikasta ylellisyyttä.
Väreinä ovat mm. uusi ja nykyaikainen valkoinen sekä antrasiitti, lisäksi useita muita selkeitä värejä ja muutama tummempi sävy, jotka on tuotu markkinoille tämän malliston myötä ja jotka pohjautuvat puun ja nahan värimaailmaan. Klassiseen väripalettiin on myös lisätty uusia, raikkaita ja tyylikkäitä värejä sekä useita lämpimiä luonnonsävyjä, joita käytetään uusissa klassikkohuonekaluissa. Viimeksi mainitut sopivat erityisen hyvin luomaan miellyttäviä ja kutsuvia ympäristöjä.

Samankaltaiset tuotteet

Samankaltaiset tuotteet