Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Laivojen erikoislattiapäällysteet

Risteilijöiden ja matkustajalauttojen varustajat tietävät, että lattia on yksi vaikeimmista alueista ylläpitää korkeiden standardien mukaista ulkoasua. Runsas liikenteen määrä ja IMO-sertifiointi ovat määräävät tekijät lattianpäällysteen teknisissä ominaisuuksissa. Alla esitellään kaksi suosittelemaamme lattiapäällystettä, jotka on tarkoitettu erityisesti laivaympäristöön.

Laivojen erikoislattiapäällysteet esite

Marine Flotex FR Image
Flotex FR

Flotex FR

Flotex FR - IMO on flokattu lattianpäällyste, joka täyttää IMO-päätöslauselman MSC 61(67): Liite 1: Osa 2 ja IMO-päätöslauselman A.653 (16) sellaisena kuin se on muutettuna IMO-päätöslauselmalla MSC 61(67): Liite 1: Osa 5.

Edut:
• Nylon 6.6 varmistaa erinomaisen kestävyyden
• Hygieeninen
• Helppo puhdistaa; lyhyet nylonkuidut takaavan helpon lianpoiston
• Estää bakteerikasvua
• Parantaa sisäilman laatua
• Estää liukastumista

Flotex-mallisto
Flotex HD-mallisto

Flotex FR tekniset tiedot
Lataa IMO-päätöslauselma

Coral T32 FR

Tämä erikoisversio Coral T32:sta täyttää kaikki Kansainvälisen merenkulkujärjestön (IMO) avomerialuksille asettamat paloturvallisuusstandardit.
Lanka- ja pohjajärjestelmät täyttävät IMO:n ”Wheelmark” -hyväksynnän tiukimmat savun myrkyllisyyttä ja liekin vähäistä leviämistä koskevat määräykset.
Tämän ansiosta Coral T32 Marinea voidaan käyttää turvallisesti risteilijöillä, matkustajalautoilla, tilauslaivoilla ja muilla avomerialuksilla ja lisäksi offshore-tiloissa, joissa vaaditaan “Wheelmark”-luokitus.


Coral T32 FR tekniset tiedot

Forbo Marine transport Coral