Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Bussien lattiapäällysteet

Forbolla on kattava bussien lattiapäällystevalikoima, joka sisältää sisäänkäyntijärjestelmät, turvalattianpäällysteet, julkitilamuovit ja flokatut lattianpäällysteet sekä liimat, lisävarusteet ja asennustyökalut.

Bussien lattiapäällysteet esite

Bus & Coach Stairs
Bus & Coach Step

Turvalattiat

Lattioiden syyksi lasketaan 37 % kaikista vammaan johtavista liukastumisista tai kompastumisista, eli ne ovat suuri riskitekijä. Liukastuminen ja kompastuminen ovat yleisimmät työtapaturmat. Step-lattiapäällysteet voivat vähentää merkittävästi liukastumisen aiheuttamia onnettomuuksia. Voit suojata matkustajasi valitsemalla turvalattiapäällysteen bussiisi. Saatavana on useita vaihtoehtoja jopa R12 liukastumisenestoluokkaan asti, jotka ovat valmistettu erityisesti käytettäviksi lähi- ja kaukoliikenteen busseissa.

Turvalattiamallisto
Safestep tekniset tiedot
Surestep tekniset tiedot

*Lähde: Health and Safety Establishment, UK.

Flotex

Kun haluat antaa bussillesi ylellisemmän tunnelman, ratkaisu on Flotex flokattu lattiapäällyste. Se näyttää ja tuntuu tekstiililattialta, mutta toiminnallisuus on kuin joustavilla lattiapäällysteillä. Flotex flokattu lattianpäällyste on ainutlaatuinen tekstiililattiapäällyste, joka yhdistää muovilattian kulutuskestävyyden tekstiilimaton laatuun, lämpimyyteen ja mukavuuteen. Flotex valmistetaan umpinaiselle vinyylipohjalle, jonka tiheästi flokatussa pinnassa on 6.6.-kuituja kiinnitettynä lujasti pohjaan.

Flotexin mittapysyvyys on erinomainen ja sen ulkonäkö muistuttaa tekstiililattiapäällystettä, samalla kun se toimii ja kestää kuin mikä tahansa muovilattiapäällyste.


Flotex-mallisto
Flotex tekniset tiedot

Bus & Coach Flotex
Transport flooring

Eternal-julkitilamuovi

Yleiskäyttöinen Eternal-julkitilamuovimallisto tarjoaa lattianpäällysteet, joissa huippumuotoilu yhdistyy lujaan, kestävään ja käyttötarkoitukseensa sopivaan mallistoon.
Mallisto koostuu tasapainoisesta valikoimasta puu-, kivi- ja abstrakteja kuoseja sekä laajasta, modernista väripaletista, joka täydentää sisustustasi.

Eternal-mallisto
Eternal tekniset tiedot

Coral

Laadukas sisäänkäyntijärjestelmä on erittäin tehokas tapa vähentää siivous-, korjaus- ja ylläpitokustannuksia. Pysäyttämällä jopa 94 % sisään kulkeutuvasta liasta ja kosteudesta Coral voi alentaa siivouslaskujasi jopa 65 %, pidentäen samalla lattiapäällysteiden ikää. Lisäksi se estää lattioita muuttumasta liukkaiksi ja vaarallisiksi.

Coral-mallisto
Coral Brush tekniset tiedot
Coral Brush Blend tekniset tiedot

Bus & Coach Coral