Choose your country

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

De divisie Flooring Systems biedt een breed en aantrekkelijk assortiment milieuvriendelijk linoleum, hoogwaardige vinylvloeren, schoonloopsystemen, tapijttegels, naaldvilt, en Flotex, de wasbare textielen vloerbedekking. Dankzij hun voortreffelijke technische eigenschappen en aantrekkelijke design zijn deze vloerbedekkingen de eerste keus voor openbare gebouwen, warenhuizen, ziekenhuizen en andere zorginstellingen, scholen, bibliotheken, kantoren, vrijetijdscentra, hotels, restaurants en cafés alsmede voor toepassingen in de woonmarkt.
Met een marktaandeel van ruim 65% is Forbo wereldwijd marktleider in linoleum. Onder de merknaam Eurocol levert Flooring Systems ook kant-en-klare lijmen voor vloerinstallaties en keramische tegels en nivelleermassa's voor de bouwbranche

De afdeling Engineering is binnen de driehoek Productontwikkeling, Productie/Logistiek en Engineering, verantwoordelijk voor realisatie van het investeringsprogramma. Forbo is wereldmarkleider in linoleum en behoort tot één van de grootste maakbedrijven in de regio. De technische ontwikkelingen, waarbij de focus ligt op innovatie, procesbeheersing, veiligheid, duurzaamheid en groei, worden door Operations zelf aangestuurd. Een belangrijk deel van de werkzaamheden wordt daarbij uitbesteed aan derden.

Manager Engineering

Als Manager Engineering rapporteer je aan de Director Linoleum Operations en ben je binnen Operations de vernieuwende en stuwende kracht achter de ontwikkeling van het technisch beleid.
  • Je geeft leiding aan een organisatie van professionals, je zet strategie om in activiteiten en je initieert en begeleidt nieuwe ontwikkelingen en veranderingsprocessen.
  • Vanuit een duidelijke visie op projectmanagement definieer je het beleid van de afdeling en draag je dit uit binnen de organisatie.
  • Je stuurt projectteams aan die het je mogelijk maken de gewenste resultaten organisatorisch, technisch en financieel te realiseren.
  • Je wisselt (technische) kennis uit met collega’s van de andere fabrieken binnen Forbo, zowel nationaal als internationaal.
Het profiel:
  • Je bent TU-ingenieur en beschikt over leidinggevende capaciteiten.
  • Ten minste enige jaren ervaring met het leiden van diverse en technische projecten is vereist, bij voorkeur in een vergelijkbare organisatie.
  • Je bent een daadkrachtig manager met visie, die in staat is de organisatie en zijn mensen verder te ontwikkelen; je bezit de communicatieve vaardigheden om dit te realiseren.
  • Je hebt organisatietalent en teamspirit hoog in het vaandel staan.
  • Een goede beheersing van de Engelse taal en affiniteit met een industriële omgeving maken verder deel uit van jouw kwaliteiten.

Meer informatie:
Ben je toe aan een vervolgstap in je carrière en ben je benieuwd naar verdere doorgroeimogelijkheden binnen Forbo Flooring B.V.? Ga voor meer informatie over Forbo Flooring B.V. naar onze internetsite http://www.forbo.com/flooring/nl-nl/.

Sollicitatie en contact:
Je kunt solliciteren via onderstaande button. Je sollicitatie wordt in behandeling genomen door René Groenenboom, Personeel & Organisatie, telefoonnummer 075-6477372. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure.

Sluitingsdatum:
20 januari 2017

#LI-DNI


rene.groenenboom@forbo.com