Choose your country

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Affärsområde Flooring Systems erbjuder ett brett och attraktivt produktsortiment av miljövänlig Linoleum, högklassiga vinylgolv, entréslussystem, textilplattor, nålfiltsmattor liksom Flotex, det tvättbara textilgolvet. Tack vare sina utmärkta användaregenskaper och deras tilltalande design är dessa golv ett förstaval för offentliga byggnader, varuhus, sjukhus och hälsovårdsinrättningar, för skolor, bibliotek, kontor, fritidscentra, hotell, restauranger och caféer, liksom för användning i bostäder.
Med en marknadsandel på över 65 % är Forbo den globalt världsledande tillverkaren av Linoleum. Under varumärket Eurocol erbjuder Flooring Systems dessutom färdiga lim för läggning av golv och klinkers samt nivellerings- och avjämningsmassor för byggindustrin.

Vill du utvecklas med oss på den svenska golvmarknaden?

Forbo Flooring söker dig som med lust och energi vill sälja våra högkvalitativa golvprodukter på den svenska marknaden.
Vi erbjuder dig ett rörligt och intensivt arbete med goda utvecklingsmöjligheter. Du kommer in i en aktiv försäljnings-organisation med ett mycket starkt produktsortiment och vi ger dig ett av golvmarknadens bästa marknadsstöd.

Distriktsäljare Luleå

Kvalifikationer och personliga egenskaper
Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av framgångsrikt och kvalificerat försäljningsarbete.
Som distriktsäljare har du eget kundansvar för såväl befintliga som nya köpande kunder, d v s golventreprenörer inom distriktet. Du kommer också att bearbeta arkitekter, fastighetsägare, byggföretag och återförsäljare, vilket innebär att föreslå produkter och totala golvlösningar för dessa. Du är ansvarig för hela säljprocessen från att identifiera nya affärer till att offerera och hålla i projekt mot kund fram till färdig lösning.

Din placeringsort är Luleå, och ditt huvudsakliga arbetsområde och säljansvar är norra Västerbotten och Norrbotten. Du kommer att utgå från hemmet och tillhör vår mellan/nordregion. Du rapporterar direkt till ansvarig regionchef.

Vi värdesätter om du har någon form av marknadsekonomisk eller byggteknisk utbildning. Kunskap om och ett upparbetat kontaktnät gentemot fastighetsägare och arkitekter är önskvärt. Du har ett allmänt intresse för teknik och produkter och en förmåga att förmedla dess fördelar. Vidare är det önskvärt att du är van vid att använda CRM-system som en del av ditt säljarbete och du är en duktig användare av Office-paketet. Du har en väl utvecklad kommunikativ förmåga och kan uttrycka dig väl på svenska.

Du är en stabil person som inger förtroende, har stark drivkraft, vinnarinstinkt och en vilja att göra affärer och du drivs av att finna lösningar.

Vårt erbjudande
Vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter i en framåtriktad organisation med stort försäljningsfokus. Vi brinner för miljö och hållbarhet – vi älskar hållbara golv! Du får möjlighet att samarbeta med kunniga och trevliga kollegor både i Sverige och internationellt.

Vill du veta mer?
Titta gärna in på vår hemsida www.forbo-flooring.se. Har du frågor är du välkommen att ringa försäljningschefen Per Lundberg, tel 0705-589 805.

Välkommen med din ansökan senast den 14 maj till job.sweden@forbo.com
Urval och intervjuer sker löpande.
job.sweden@forbo.com