Land auswählen

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Affärsområde Flooring Systems erbjuder ett brett och attraktivt produktsortiment av miljövänlig Linoleum, högklassiga vinylgolv, entréslussystem, textilplattor, nålfiltsmattor liksom Flotex, det tvättbara textilgolvet. Tack vare sina utmärkta användaregenskaper och deras tilltalande design är dessa golv ett förstaval för offentliga byggnader, varuhus, sjukhus och hälsovårdsinrättningar, för skolor, bibliotek, kontor, fritidscentra, hotell, restauranger och caféer, liksom för användning i bostäder.
Med en marknadsandel på över 65 % är Forbo den globalt världsledande tillverkaren av Linoleum. Under varumärket Eurocol erbjuder Flooring Systems dessutom färdiga lim för läggning av golv och klinkers samt nivellerings- och avjämningsmassor för byggindustrin.

Vill du bidra till att underhålla goda kundrelationer inom B2B genom en hög servicenivå?
Som orderläggare inom kundtjänst hos Forbo Flooring Systems ansvarar du för både kundkontakt och orderläggning från beställning till leverans. Tjänsten passar dig som trivs i en administrativ roll med telefon som främsta redskap för att täcka hela kundens behov!

Om tjänsten
I den här rekryteringsprocessen samarbetar vi med Academic Work och vi hänvisar frågor till dem. Se kontaktuppgift nedan.

Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Forbo. Vår intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos oss, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Serviceinriktad orderläggare till långsiktigt uppdrag

Arbetsuppgifter
Som orderläggare hos Forbo Flooring Systems ingår du i kundserviceavdelningen som idag består av åtta medarbetare. Du bidrar till att maximera kundnöjdheten genom att bistå kunder och säljorganisation med orderläggning. Du handlägger förfrågningar och offerter, verkar problemlösande utifrån reklamation samt svarar på frågor kring leverans, produkter och lagersaldo. Som orderläggare utgör du en nyckelroll i kommunikation mellan kunder, säljavdelning och marknadsavdelning.

Forbo Flooring Systems satsar på kompetensutveckling för sina medarbetare och arbetsmiljön präglas av öppenhet och serviceanda. Tjänsten passar dig som söker ett långsiktigt uppdrag inom orderläggning på ett väletablerat företag!

Vi söker dig som
  • Har en gymnasialutbildning
  • Har 1-2 års erfarenhet inom kundtjänst
  • Har kunskap inom MS Office
  • Obehindrat behärskar svenska och engelska i både tal och skrift
Det är meriterande om du tidigare arbetat i SAP och har produkterfarenhet från byggbranschen.
Som person är du serviceinriktad och engagerad i ditt arbete. Du är trygg i din själv och ser lösningar framför problem. Vidare arbetar du strukturerat och har förmåga att hantera stressiga situationer.
Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Göteborg/Högsbo
Sök tjänsten genom Academic Works hemsida

Academic Work tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail eller skriv: Annons-ID 14979173.

gbg01@academicwork.se