Vyberte svou zemi

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Procházení

Sportovní zařízení potřebují pro vstupní prostory do relaxačních zón více než jen specializované sportovní podlahy. Podlahy musí vypadat atraktivně, ale také musí být přizpůsobeny navazujícím prostorám.

Linoleum sport
Coral Duo

Čisticí zóny Coral

Produkty z řady textilních čisticích zón Coral jsou zvláště navržené tak, aby plnily různé specifické funkce a vyhovovaly tak potřebám různých použití. Navštivte naše stránky Coral

Luxusní vinylové dílce Allura

Kolekce Forbo Allura představuje vrchol realistických přírodních a abstraktních vzorů, které byly navrženy pomocí nejmodernějších technologií a postupů, aby finální vzhled luxusních vinylových dílců co nejrealističtěji připomínal výraz přírodních materiálů.

Produkty Allura, navrhované a vyráběné v Evropě, se pyšní jak na první pohled uchvacujícím designem, tak i neobyčejnými funkčními vlastnostmi a trvanlivostí.
Kliknutím přejděte na Allura

Allura
Eternal general purpose vinyl

Eternal general purpose vinyl

Prohlédněte si kolekci univerzálního vinylu Forbo Eternal a objevte dokonalou kombinaci nejmodernějších vzorů a barev a silného odolného materiálu, která nabízí vhodné řešení pro jakékoliv použití.

Kolekce představuje vyváženou škálu dekorů od dřeva a kamene až po abstraktní vzory, to vše v rozsáhlé moderní paletě barev, takže si vždy vyberete vzor, který dokonale doplní váš interiér.
Kliknutím přejděte na Eternal

Flotex

Materiál Flotex má více než 70 miliónů vláken na m2, díky čemuž je jeho povrch protikluzný za sucha i za mokra, podobně jako tisíce drobných chloupků pomáhají ještěrkám šplhat po strmých stěnách. Vlákna také pohlcují zvuk, takže lze Flotex označit za tichou podlahu.

Vlákna krytiny Flotex jsou pružná a příjemná na došlap, jako mech. Podobně jako u bambusu, jejich hustota, tvar a síla zaručují, že se vždy vrátí do původního tvaru. Této vlastnosti vděčí materiál za svou dlouhou životnost a odolnost vůči opotřebení, obzvláště od kolečkových židlí.
Kliknutím přejděte na Flotex

Flotex colour