Choose your country

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

De divisie Flooring Systems biedt een breed en aantrekkelijk assortiment milieuvriendelijk linoleum, hoogwaardige vinylvloeren, schoonloopsystemen, tapijttegels, naaldvilt, en Flotex, de wasbare textielen vloerbedekking. Dankzij hun voortreffelijke technische eigenschappen en aantrekkelijke design zijn deze vloerbedekkingen de eerste keus voor openbare gebouwen, warenhuizen, ziekenhuizen en andere zorginstellingen, scholen, bibliotheken, kantoren, vrijetijdscentra, hotels, restaurants en cafés alsmede voor toepassingen in de woonmarkt.
Met een marktaandeel van ruim 65% is Forbo wereldwijd marktleider in linoleum. Onder de merknaam Eurocol levert Flooring Systems ook kant-en-klare lijmen voor vloerinstallaties en keramische tegels en nivelleermassa's voor de bouwbranche

Door de sterke groei van de organisatie zijn wij op zoek naar een

Teamleider Sales Support

De afdeling:
Bestaat uit 6 doorgewinterde collega’s die onze buitenlandse verkoop kantoren ondersteunen. Hun service- en klantgerichtheid is enorm. Ze hebben al lang geleerd om heel creatief te zijn in het vinden van oplossingen voor hun klanten, want voor de klant doen ze alles.
Het is een complexe afdeling. Vaak is het rennen en weer stilstaan, maar niemand op de afdeling raakt nog in de war van de meest uiteenlopende vragen, wensen en eisen van klanten.
Doordat we een behoorlijke groei doormaken, begint het op de afdeling te knellen en neemt de complexiteit toe.

Onze nieuwe Teamleider:
Krijgt geen gemakkelijke opdracht, want de afdeling bestaat uit zeer ervaren medewerkers die heel goed weten hoe ze dingen geregeld moeten krijgen.
De uitdaging van de functie is gelegen in het gegeven dat processen verder gestroomlijnd en vernieuwd moeten worden. Verdere digitalisering is noodzakelijk om deze kanjers nog beter te kunnen ondersteunen in hun drive de beste service te kunnen blijven bieden aan hun klanten. (Dus zij vinden er waarschijnlijk zelf ook nog iets van).

De teamleider bewaakt en beschermd het team, zodat zij hun werk ongestoord kunnen doen en is het aanspreekpunt voor alle andere samenwerkende afdelingen. Hij/zij coördineert alle hieruit voortvloeiende werkzaamheden.
Bij enorme piekbelasting is het voor de teamleider ook alle hens aan dek en samen werk je door de drukte heen om vervolgens te evalueren hoe het de volgende keer beter kan.

Nog een paar kerntaken die erbij horen:
- De rapportages die de organisatie belangrijk vindt en nodig heeft, weet jij in time en verhelderend op te stellen, vergezeld van een duidelijke terugkoppeling
- Geen ERP systeem heeft geheimen voor je, Forbo werkt met SAP.
- Jij bepaalt de KPI’s en zorgt ervoor dat deze gehaald worden
- Daarvoor initieer en faciliteer je de benodigde trainingen voor de afdeling
- Je rapporteert aan de Manager Sales Support en neemt haar taken waar bij afwezigheid.

En nog een paar functie eisen:
- Je hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding.
- Het is een internationale functie, dus Engels en Duits worden vaak gebruikt, zowel mondeling als schriftelijk
- Je hebt aantoonbare ervaring in een dergelijke functie en uitdaging en jij leest ook precies waar deze liggen
- Je bent een Excel wizzard en je snapt SAP, noodzakelijk voor je rapportages
- Als mens ben je analytisch, communicatief en een teamplayer met uiteraard leidinggevende capaciteiten
- Je hebt een pro actieve houding en bent toekomstgericht, houdt je hoofd koel bij alle uitdagingen en je bent resultaat- en servicegericht.
- Een flexibele instelling, zowel in taken, contact als werktijden horen bij jouw persoonlijkheid.

Je sollicitatie:
Heb je nog inhoudelijke vragen, dan kan je contact opnemen met Ine ten Brücke, Manager Sales Support. Telefoon: 0524 596900.

Je kan je cv en jouw overtuiging aan ons, waarom jij de nieuwe teamleider bent, sturen naar t.a.v. caroline.smid@forbo.com, Recruiter
#LI-DNI


caroline.smid@forbo.com