Wählen Sie ein Land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

De divisie Flooring Systems biedt een breed en aantrekkelijk assortiment milieuvriendelijk linoleum, hoogwaardige vinylvloeren, schoonloopsystemen, tapijttegels, naaldvilt, en Flotex, de wasbare textielen vloerbedekking. Dankzij hun voortreffelijke technische eigenschappen en aantrekkelijke design zijn deze vloerbedekkingen de eerste keus voor openbare gebouwen, warenhuizen, ziekenhuizen en andere zorginstellingen, scholen, bibliotheken, kantoren, vrijetijdscentra, hotels, restaurants en cafés alsmede voor toepassingen in de woonmarkt.
Met een marktaandeel van ruim 65% is Forbo wereldwijd marktleider in linoleum. Onder de merknaam Eurocol levert Flooring Systems ook kant-en-klare lijmen voor vloerinstallaties en keramische tegels en nivelleermassa's voor de bouwbranche

De afdeling
De afdeling Key Account Management maakt deel uit van de Sales organisatie van Forbo Flooring. De productie vindt plaats in diverse productiebedrijven in West-Europa en verkoop en marketing vindt plaats via eigen Sales & Marketingorganisaties in diverse delen van de wereld. De Sales & Marketingorganisatie van Forbo Flooring voor de Nederlandse markt is gevestigd in Assendelft. De verkoopactiviteiten in de Nederlandse markt worden uitgevoerd door een team van ruim 30 professionals.

Creative consultant

De functie
In deze functie word je na een intensief introductieprogramma verantwoordelijk voor het adviseren van de architect, met als doel het optimaliseren van deze relatie en het marktaandeel Forbo. Je bent verantwoordelijk voor de duurzame samenwerking tussen Forbo en haar relaties.

Het functieprofiel
We zoeken een echte business partner voor interieurarchitecten!
  • Je hebt ondernemersgevoel en bent innovatief en oplossingsgericht;
  • Je vindt het leuk om nieuwe producten en oplossingen onder de aandacht te brengen en je bent in staat om trends in de markt te zien en deze te vertalen in mogelijkheden en uitdagingen;
  • Je beschikt over uitstekende beïnvloedings-, onderhandelings- en presentatievaardigheden;
  • Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau, bijvoorbeeld Kunstacademie of Industrieel Ontwerpen;
  • Je bent zelfstandig en gedisciplineerd en kunt commercieel en projectmatig werken;
  • Je hebt een aantoonbaar architectennetwerk en werkervaring van minimaal 5 jaar in de inrichtingsbranche.
Het volgen van opleidingen beschouw je als vanzelfsprekend en een rijbewijs is een must. Verder kun je goed overweg met computersystemen, zoals MS Office & CRM-systemen.

Ons aanbod en jouw ontwikkeling
Ontdek jouw kansen bij één van de grootste vloerbedekkingsfabrikanten ter wereld. Het succes van Forbo ligt in de handen van haar medewerkers. Daarom investeren we duurzaam in onze medewerkers: in hun ontwikkeling, betrokkenheid, motivatie en gezondheid.

Wij bieden aantrekkelijke primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden in een professionele en inspirerende organisatie, waar met plezier wordt gewerkt. Bovendien krijg je volop kansen om je eigen ontwikkeling vorm te geven, in je werk en in je loopbaan binnen Forbo Flooring.

Informatie en sollicitatie
Een online assessment maakt deel uit van de sollicitatieprocedure.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Lucia Fijlstra, HR Adviseur, telefoonnummer 075-647 7368.

Ben jij die echte businesspartner voor Forbo Flooring Systems in Nederland? We zien je sollicitatie graag tegemoet.
lucia.fijlstra@forbo.com